Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Ravensburger 268665 GraviTrax Štartovacia sada Obstacle

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ravensburger 268665 GraviTrax Štartovacia sada Obstacle

Stavebnica Ravensburger Gravitrax Obstacle rozšíri vašu existujúcu guľôčkovú dráhu a prinesie vám ešte zábavnejšiu jazdu. V tejto rozšírenej štartovej sade nájdete magnetický kanón, špirálu, transfer, lanovku a dokonca trampolínu a mosty, ktoré dodajú guľôčkám na dráhe úplne novú energiu. Stavebnica zabaví deti od 8 rokov, ktoré si tak môžu overiť, ako funguje gravitácia a fyzika v praxi. Rovnako si preveria aj svoju kreativitu a zručnosť pri budovaní tej najlepšej guľôčkovej dráhy.


Kľúčové vlastnosti stavebnice Ravensburger 268665 GraviTrax Štartovacia sada Obstacle

  • Rozšírená štartovacia sada obsahuje navyše 5 akčných doplnkov – magnetický kanón, špirálu, transfer, lanovku, trampolínu a veľké rozšírené mosty
  • V balení nájdete 175 stavebných prvkov vrátane 6 guľôčok, vďaka ktorým môžete zostaviť obrie napínavé dráhy od samého začiatku
  • Preskúmajte gravitačný zákon aj ďalšie fyzikálne zákony ako magnetizmus alebo kinetiku v praxi
  • Možnosť zostaviť si pri každej hre inú guľôčkovú dráhu podľa svojej fantázie
  • Stavebnica GraviTrax rozvíja zručnosť a kreativitu
  • Stavebnica je vhodná pre deti od 8 rokov

Stavebnica GraviTrax Obstacle rozvíja zručnosť a kreativitu 

Súprava Ravensburger 268665 GraviTrax Obstacle obsahuje až 175 rozmanitých stavebných prvkov, ktoré môže zaujímavo stavať. Zostavte si unikátnu guľôčkovú dráhu, ktorá podporí vašu kreativitu a predstavivosť. V sade nájdete 6 guľôčok a ďalšie akčné doplnky, ktoré podporia budovanie kreatívnej trate plnej dobrodružstva.

Preskúmajte gravitačný zákon aj ďalšie fyzikálne zákony v praxi 

Stavebnica Ravensburger 268665 GraviTrax Obstacle zabaví deti od 8 rokov, ktoré si môžu overiť, ako funguje gravitácia a fyzika v praxi. Rovnako si vyskúšajú aj svoju kreativitu a zručnosť pri budovaní tej najlepšej guľôčkovej dráhy. V sade nájdete magnetický kanón, špirálu, transfer, lanovku a dokonca trampolínu a mosty.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 175 ks

Materiál

Materiál Plast

Rad

Rad Standard
Typ Štartovacia súprava
Kód:  HRAnk004733
Produktové číslo:  4005556268665

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14