Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ravensburger 268498 GraviTrax Lanovka

4,9 21 hodnotení
12,90 €

Ravensburger 268498 GraviTrax Lanovka

Stavebnica Ravensburger GraviTrax 268498 Lanovka rozšíri vašu existujúcu guľôčkovú dráhu GraviTrax a prinesie vám ešte viac zábavy. Lanovka strčí do guľôčky na druhej strane priepasti a tým ju rozbehne. Vďaka nej môžete zaujímavo prekonať aj veľké vzdialenosti a výškové rozdiely na trati. Stavebnica GraviTrax Lanovka zabaví deti od 8 rokov, ktoré si môžu overiť, ako funguje gravitácia a fyzika v praxi. Rovnako si preveria aj svoju kreativitu a zručnosť pri budovaní tej najlepšej guľôčkovej dráhy. Stavebnica Ravensburger GraviTrax ponúka aj ďalšie zaujímavé rozšírenie, ktoré vašu guľôčkovú dráhu urobia ešte zábavnejšou a napínavejšou. Na zapojenie tejto sady je potrebná GraviTrax štartovacia sada.



Kľúčové vlastnosti stavebnice Ravensburger GraviTrax 268498 Lanovka

  • Stavebnica Ravensburger GraviTrax Lanovka pokorí fyzikálne zákony
  • Preskúmajte gravitačný zákon v praxi
  • Možnosť zostaviť si vlastnú guľôčkovú dráhu
  • Stavebnica GraviTrax Lanovka rozvíja zručnosť a kreativitu
  • Vhodné pre deti od 8 rokov
  • Stavebnica Ravensburger GraviTrax ponúka aj ďalšie rozšírenie
  • Na pripojenie lanovky je nutná štartovacia sada GraviTrax

Stavebnica GraviTrax rozvíja zručnosť a kreativitu

Lanovka strčí do guľôčky na druhej strane priepasti a tým ju rozbehne. Vďaka nej môžete prekonať aj veľké vzdialenosti a výškové rozdiely na trati. Je kompatibilná so všetkými dielmi tejto stavebnice, najlepšie ale doplní GraviTrax Štartovaciu sadu.

Preskúmajte gravitačný zákon a ďalšie fyzikálne zákony v praxi

Stavebnica GraviTrax zabaví deti od 8 rokov, ktoré si môžu overiť, ako funguje gravitácia a fyzika v praxi. Rovnako si preveria aj svoju kreativitu a zručnosť pri budovaní tej najlepšej guľôčkovej dráhy. Môžete si stiahnuť tiež bezplatnú aplikáciu Gravitrax a najprv postaviť dráhu v plánovači.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Počet dielikov 7 ks
Téma Iná téma

Vlastnosti

Rad Standard
Typ Doplnky
Kód:  HRAb1875
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005556268498

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08