Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ravensburger 199532 Exit Puzzle: Ponorka

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Ravensburger 199532 Exit Puzzle: Ponorka

Kúpte si kvalitné puzzle značky Ravensburger 199532 Exit puzzle a zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní s rodinou či priateľmi. Ide o model ponorky, ktorý obsahuje 759 dielikov. Dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú a zaisťujú veľkú porciu zábavy pri stavaní.  Navyše na vás po zložení puzzle čakajú úlohy na vyriešenie únikovej hry, ktoré zahŕňajú rôzne symboly a hádanky. Odporúčaný vek je od 9 rokov.




Kľúčové vlastnosti Ravensburger 199532 Exit KIDS Ponorka

  • Neporovnateľná zábava pri stavaní s rodinou či priateľmi
  • Model ponorky sa skladá zo 759 dielikov
  • Po zložení na vás čaká zábavná úniková hra s množstvom  hádaniek a symbolov
  • Kvalitné puzzle Ravensburger 199532 Exit Puzzle obsahuje úlohy na vyriešenie únikovej hry
  • V puzzle je ukrytých 8 hlavolamov
  • Každý dielik do seba perfektne zapadá

Po zložení na vás čaká úniková hra s množstvom hádaniek

Svieti slnko, je krásne teplo a vy sa plavíte na luxusnej jachte po ostrovoch v Karibskom mori. Práve zakotvíte v prístave San Juan v Portoriku, kde sa vydáte na prehliadku po pevnine. V tom vás zaujme pán, ktorý sa plaví na takomto staršom plavidle. Dáte sa s ním do reči a pán vám vykladá o svojej vlastnoručne postavenej ponorke, ktorú vyrobil na preskúmavanie potopených lodí. Bohužiaľ je vraj ale starý, tak vám ponúkne, či by ste sa neponorili ponorkou do hlbín namiesto neho. Vy samozrejme kývnete a vydáte sa na dobrodružnú cestu do hlbín mora. Pri ponore však dôjde k havárii potrubia a ponorka zostupuje nekontrolovateľne pod hladinu. Ako teraz zabrániť najhoršiemu? Nájdete v ponorke správne diely na to, aby ste mohli ponorku opäť opraviť? Čas beží, tak sa dajte do skladania. Zložením to ale nekončí! Po dokončení puzzle Ravensburger Exit 199532 na vás čakajú úlohy na vyriešenie únikovej hry, ktoré zahŕňajú rôzne symboly a hádanky.

Puzzle Ravensburger sa skladá zo 759 dielikov

Puzzle Ravensburger Exit 199532 s motívom ponorky sa skladá zo 759 dielikov, ktoré do seba skvele zapadajú a pri ich skladaní sa môže zapojiť celá rodina. Všetci si tak užijete veľa zábavy pri skladaní.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 9 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Papier
Počet dielikov 759 ks
Téma Iná téma

Vlastnosti puzzle

Typ puzzle Klasické
Vlastnosti puzzle EXIT
Kód:  HRAif11988
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005556199532

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12