Obnoviť stránku

Ravensburger 128433 Rodinka Úžasných 2 200 dielikov Panoráma

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ravensburger 128433 Rodinka Úžasných 2 200 dielikov Panoráma

Rodinka Úžasných je späť a s nimi aj nové panoramatické puzzle s motívom tohto animovaného filmu. Puzzle Ravensburger 128433 Rodinka Úžasných 2 sú skvelou voľbou pre vyplnenie voľného času! Pri skladaní puzzle sa nielen dobre pobavíte, ale aj rozviniete svoju priestorovú predstavivosť, schopnosť sústrediť sa aj trpezlivosť. Vďaka vysokej kvalite všetkých súčastí skladačky sa čas strávený nad 200 dielikmi premení na nezabudnuteľný zážitok. Systém soft-click spájania zaručuje, že do seba jednotlivé dieliky dokonale zapadnú, ale zároveň sa len tak ľahko nerozpoja. Každý kúsok má jedinečný tvar, preto sa vám nikdy nestane, že dielik priradíte na nesprávne miesto obrázka. Puzzle Ravensburger 128433 Rodinka Úžasných 2 navyše disponujú antireflexnou povrchovou úpravou, takže dizajn bude skvele viditeľný za každého osvetlenia.

Kvalita a skvelý dizajn Ravensburger 128433 Rodinka Úžasných 2

  • Puzzle Ravensburger s motívom filmu Rodinka Úžasných 2
  • Licencovaný produkt od Disney Pixar
  • Panoramatické puzzle s 200 dielikmi
  • Systém soft-click spájania dielikov
  • Antireflexná úprava dielikov
  • Vysoká kvalita a precízne spracovanie firmy Ravensburger
  • Odporúčaný vek: 8+

Skladajte puzzle spoločne

Sledujte svoje deti, ako objavujú a rozvíjajú schopnosti, ako je trpezlivosť, zameranie, sústredenie, obratnosť a predstavivosť – skladanie puzzle môže byť aj niečo viac, než len zábava!

Vysoká kvalita a precízne spracovanie puzzle od RAVENSBURGER

Zloženie všetkých dielikov puzzle s motívom rodinky Úžasných do výsledného obrázka je veľmi zábavné, ale taktiež veľmi pracné. Pre perfektný výsledok je nevyhnutné, aby každá súčasť vynikala kvalitou aj odolnosťou – nemecký výrobca Ravensburger si je toho vedomý a nepodceňuje ani jeden krok jeho výroby. Preto vždy používa materiály najvyššej kvality a prísne kontroluje výrobu šablóny. Aby bolo zaistené, že žiadne dva kusy puzzle Ravensburger nebudú rovnaké, sú predlohy pre šablónu dodané ručne. A využitie laser línií pri precíznej ručnej kontrole všetkých dielikov výsekovej raznice zaručuje presnosť rozmerov jednotlivých súčastí na milimetre aj neprítomnosť nežiadúcich medzier vo výslednom obrázku.

Kód:  HRAif9586
Produktové číslo:  4005556128433

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01