Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ravensburger 127214 Veľké mačky

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
9,89 €

Ravensburger 127214 Veľké mačky

Perfektná voľba na vyplnenie voľného času! Pri skladaní puzzle sa nielen dobre pobavíte, ale aj rozviniete svoju priestorovú predstavivosť, schopnosť sústrediť sa a trpezlivosť. Vďaka vysokej kvalite všetkých súčastí skladačky sa čas strávený nad jej 200 dielikmi premení na nezabudnuteľný zážitok. Systém soft-click spájanie zaručuje, že do seba jednotlivé dieliky dokonale zapadnú, ale zároveň sa len tak ľahko nerozpoja. Každý dielik má jedinečný tvar, preto sa vám nikdy nestane, že dielik priradíte na nesprávne miesto obrázka. Navyše puzzle disponuje antireflexnou povrchovou úpravou, takže dizajn bude skvele viditeľný pri každom osvetlení.

Kvalita a skvelý dizajn Ravensburger

  • Puzzle s motívom Veľkej mačky
  • 200 XXL dielikov
  • Veľkosť obrázka 49 cm × 36 cm
  • Soft-click spájanie dielikov
  • Antireflexná povrchová úprava
  • Vysoká kvalita a precízne spracovanie
  • Odporúčaný vek 8 – 99 rokov

Skladajte spoločne

Sledujte svoje deti pri objavovaní a rozvíjaní schopností, ako sú trpezlivosť, zameranie, sústredenie, zručnosť a predstavivosť – skladanie puzzle môže byť aj niečo viac než iba zábava!

Vysoká kvalita a precízne spracovanie

Zloženie všetkých dielikov puzzle do výsledného obrázka je veľmi zábavné, ale aj veľmi prácne. Pre perfektný výsledok je nevyhnutné, aby každý dielik vynikal kvalitou aj odolnosťou – nemecký výrobca Ravensburger si je toho vedomý a nepodceňuje ani jeden krok výroby. Preto vždy používa materiály najvyššej kvality a prísne kontroluje výrobu šablóny. Aby bolo zaistené, že žiadne dva dieliky puzzle nebudú rovnaké, sú predlohy pre šablónu dodané ručne. A využitie laser línií pri precíznej ručnej kontrole všetkých dielikov výsekovej raznice zaručuje presnosť rozmerov jednotlivých súčastí na milimetre a neprítomnosť nežiadúcich medzier vo výslednom obrázku.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Kartón
Počet dielikov 200 ks
Téma Zvieratá

Vlastnosti puzzle

Typ puzzle Klasické
Kód:  HRAa6412
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005556127214
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18