Obnoviť stránku

Ravensburger 0205493 LOL Surprise pexeso

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ravensburger 0205493 LOL Surprise pexeso

Veľa zábavy v jednom balení – to je L.O.L. Surprise multipack z dielne Ravensburger, ktorý v sebe ukrýva hneď dve hry naraz. Jedinečné vysoko kvalitné puzzle a súčasne pexeso s motívom obľúbených bábik L.O.L. Surprise nadchnú všetky dievčatká. V balení nájdete 3 puzzle obrázky s veľkosťou 25, 36 a 49 dielikov, ktoré zvládnu poskladať aj menšie deti už od 4 rokov. Jednotlivé dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Navyše si môžete tiež zahrať obľúbenú hru pexeso, ktorá dokonale precvičí vašu pamäť. Stavte na kvalitu značky Ravenburger.

Kľúčové vlastnosti Ravensburger L.O.L. Surprise puzzle a pexeso

  • Puzzle Ravensburger sa vyznačujú vysokou kvalitou
  • Multipack obsahuje puzzle aj pexeso
  • Poskladať môžete 3 obrázky s motívom L.O.L. Surprise bábik
  • Obrázky sa skladajú z 25, 36 a 49 dielikov
  • Puzzle Ravensburger sú vhodné pre deti už od 4 rokov
  • Jednotlivé dieliky do seba perfektne zapadajú
  • Súčasťou balenia je tiež jedna súprava kartičiek pre hru pexeso

Ravensburger vsádza na kvalitu

Spoločnosť Ravensburger dbá na vysokú kvalitu svojich skladačiek puzzle. Jednotlivé dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú a vy si tak môžete užiť skvelú zábavu pri skladaní. Ručne vyrábané raziace nástroje zaisťujú neprekonateľnú rozmanitosť dielikov. Prvotriednou kvalitou sa vyznačujú ako puzzle Ravensburger pre menšie deti, ako je napríklad skladačka s motívom L.O.L. Surprise, tak aj naozaj veľké skladačky s množstvom dielikov.


Kód:  HRAb1859
Produktové číslo:  4005556205493

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02