Obnoviť stránku

Rappa vlak SC Pendolino - České dráhy, so zvukom a svetlom

3,5 4 hodnotení
20,66 €

Rappa vlak SC Pendolino - České dráhy, so zvukom a svetlom

Každého nadšenca do vláčikov musí potešiť táto novinka od Rappa z kolekcie Naše železnice – verný model jedného z najrýchlejších českých vlakov, SC Pendolino – České dráhy. Vláčik dokáže nielen jazdiť po vami zostavenej železničnej dráhe, ale zároveň aj svieti a vydáva vierohodné zvuky. Samotný model vláčika SC Pendolino sa skladá z troch častí tvorených hlavnou lokomotívou, stredovým vagónom a zadnou lokomotívou bez pohonu. Súčasťou tohto setu je tiež 12 zahnutých a 8 rovnýchkoľají na vytvorenie dráhy s celkovou dĺžkou takmer 5 metrov. A ak vám to nebude stačiť, môžete si dokúpiť ďalšie koľaje a výhybky alebo tento model dokonca kombinovať napríklad s vlakom Rappa RegioJet. Vláčik Rappa SC Pendolino – České dráhy je vhodný pre deti od 3 rokov. Vyžaduje 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.


Kľúčové vlastnosti vláčika Rappa SC Pendolino

  • Verná kópia vlaku Českých dráh SC Pendolino z kolekcie Naše železnice od Rappa
  • Balenie vláčika Rappa obsahuje prednú lokomotívu, stredový vagón a zadnú lokomotívu bez pohonu
  • Súčasťou sú aj koľajnice na vytvorenie takmer 5-metrovej dráhy
  • Vláčik Rappa vydáva svetelné i zvukové efekty
  • Lokomotíva jazdí na 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia
  • Vlak Rappa SC Pendolino – České dráhy je vhodný pre deti od 3 rokov
  • Lokomotívy sú dlhé 26 cm, stredový vagón meria 30 cm

Vláčik SC Pendolino jazdí, svieti a vydáva autentické zvuky

Či už sú vaše deti milovníkmi vláčikov alebo ste sami zberateľmi verných a zároveň funkčných modelov, tento vláčik, so vzhľadom verne kopírujúcim jeden z najrýchlejších českých vlakov Pendolino od Českých dráh, vám iste krásne zapadne do zbierky. Vláčik SC Pendolino od výrobcu hračiek Rappa nielenže dokáže jazdiť po vami zostavenej dráhe, ale dokonca vydáva zvukové a svetelné efekty. Ako by ste sa ocitli priamo na vlakovom nástupišti a pritom si hoviete v pohodlí vášho domova! Kpohonu sú potrebné 2 batérie typu AA, ktoré je potrebné dokúpiť samostatne.

Postavte si vlastnú sieť železníc

Vláčik Rappa SC Pendolino sa skladá z troch častí, medzi ktoré patrí pohonná predná lokomotíva, stredový vagón a zadná lokomotíva bez pohonu. Okrem samotného modelu vláčika ale v balení z tejto kolekcie Naše železnice nájdete tiež dostatočné množstvo koľajníc na stavbu vlastnej železnice – 8 rovných a 12 zahnutých koľají, s ktorými môžete dokopy postaviť až 4,8 metrov dlhú dráhu! Tento model Rappa SC Pendolino môžete kombinovať aj s ďalšími vláčikmi České dráhy alebo RegioJet.Koľaje a výhybky navyše môžete dokúpiť aj zvlášť a ešte tak rozšíriť vašu osobnú sieť železníc.

Obsah balenia vláčika Rappa SC Pendolino – České dráhy

  • Lokomotíva
  • Vagón
  • Zadná lokomotíva
  • 12 zahnutých koľají (jednotlivá dĺžka 25 cm)
  • 8 rovných koľají (jednotlivá dĺžka 23 cm)

Batérie nie sú súčasťou balenia.







Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AA
Počet batérií 2 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Typ

Typ Elektrický

Vlastnosti

Materiál Plast
Vlastnosti Svetelné efekty, Zvukové efekty

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 26 cm
Kód:  HRAdn05979
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590687206380
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18