Obnoviť stránku

Prezliekacia magnetická bábika – Magda

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Prezliekacia magnetická bábika – Magda

Dievčatká sa rady pekne obliekajú a prezliekajú. Možnosť hrať sa s rôznym oblečením im umožní táto bábika Magda. Je maľovaná na drevenej základni. Možno ju obliekať ľubovoľne a podľa fantázie pomocou jednoduchých magnetov. Súčasťou balenia je množstvo šiat. Patria medzi ne topánky, nohavice, košele aj šaty. Všetko je veľmi módne, vhodné na slávnostné príležitosti alebo plážovú párty. Odporúčaný vek od 3 rokov. Rozmery 24 × 17 cm.

Kľúčové vlastnosti

  • Maľovaná na drevenej základni
  • Magnetická hra
  • V balení množstvo šiat – topánky, sukne, nohavice, košele atď. 
  • Módny štýlový dizajn
  • Rozmery štýlový dizajn
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • Drevená tradícia

    Hračky z dreva u nás majú tradíciu už niekoľko desiatok rokov. Sú kvalitné a nezaťažujú životné prostredie. Rodičia si s týmito hračkami pripomenú svoje detstvo. Dizajn skladačky naopak celkový dojem zmodernizuje. Umožňuje mnoho možností ako sa hrať, skrátiť si dlhé chvíle a v neposlednom rade rozvíjať motoriku. Výrobky značky Legler vďaka rozvíjaniu hmatových a zmyslových schopností podporujú duševný a fyzický vývoj detí. 

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAa9621
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4020972014283
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16