Obnoviť stránku

Pop Game of Thrones: S7 – Jon Snow

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pop Game of Thrones: S7 – Jon Snow

V zostave žiadneho zo zberateľov nemôže chýbať figúrka Pop Game of Thrones: S7 – Jon Snow. Táto zberateľská figúrka určite urobí radosť všetkým fanúšikom Hry o tróny, a to ako malým, tak i veľkým. Od ostatných zberateľských figúrok sa líši svojou originalitou s nádychom komična. Na rozdiel od ostatných figúrok tu totiž nie je kladený dôraz na detailné spracovanie postáv.

Kľúčové vlastnosti figúrky Pop Game of Thrones: S7 – Jon Snow

  • Originálne a humorné spracovanie figúrky Pop Game of Thrones: S7 – Jon Snow
  • Figúrka Pop Jon Snow zabalená v zberateľskom boxe
  • Zberateľská figúrka inšpirovaná známym seriálom Hra o Tróny

Figúrka Pop Game of Thrones: S7 – Jon Snow v originálnom a humornom spracovaní

Zberateľská figúrka Pop Game of Thrones: S7 – Jon Snow patrí do série zberateľských figúrok FUNKO POP. Tieto figúrky sú príznačné práve svojím humorným spracovaním. Rozšírte svoju sériu Game of Thrones o Jona Snowa a keď si tento štýl zberateľských figúrok našiel cestu do vášho srdca, neváhajte a kúpte si aj ďalšie série z dielne FUNKO POP, ktoré sú inšpirované tými najznámejšími titulmi.

Ponorte sa do sveta krvavého boja o trón

Figúrka Pop Game of Thrones: S7 – Jon Snow je vyrobená z vinylu a dosahuje výšku 10 cm. Obsahuje malé časti, ktoré by mohli byť vdýchnuté, preto nie je vhodná pre deti do 3 rokov. Pre starších zberateľov však pôjde o skvelú hračku, vďaka ktorej môžu pustiť svoju fantáziu z uzdy a ponoriť sa do krvavého boja o trón.


Parametre a špecifikácia

Batéria

Počet batérií 0 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Výška hračky

Výška hračky 10 cm

Poznáte z

Poznáte z Game of Thrones (Hra o tróny)

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAif11397
Produktové číslo:  889698122153

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19