Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Poľnohospodárske stroje PT1804-42

5 27 hodnotení
3,19 €

Poľnohospodárske stroje PT1804-42

Kúpte svojim deťom 3D skladačku, ktorú neskôr využijú aj ako hračku. Tento papierový model je vhodný pre chlapcov i dievčatá. Deti sa zabavia na dlhú dobu a pri skladaní si precvičia svoju jemnú motoriku. Doprajte svojim ratolestiam možnosť spoznávať svet okolo seba. Papierová skladačka 3D puzzle podporí deťom ich kognitívne funkcie, koordináciu, logické myslenie, pozorovacie schopnosti a tiež aj manuálnu zručnosť.

Kľúčové vlastnosti papierového modelu Poľnohospodárske stroje PT1804-42

  • Papierový model je vhodný pre chlapcov aj dievčatá
  • Rozvíja jemnú motoriku, koordináciu, logické myslenie aj pozorovacie schopnosti
  • Balenie obsahuje kreslený návod
  • Dieliky sú vyrezávané laserom pre dokonalú presnosť
  • Skladanie 3D papierového modelu je bezpečné
  • Neobsahuje žiadne ostré hrany

Postupujte podľa priloženého návodu

Papierový model deti budú skladať podľa nakresleného návodu. Budú premýšľať a porovnávať jednotlivé časti, ktoré kam patria a v akom poradí. Každý dielik je vyrezaný laserom pre dokonalú presnosť a tiež výsledný umelecký dojem. Deti určite privítajú pomoc dospelých pri skladaní tých najmenších dielikov. Doprajte im radosť z postavenia 3D výtvoru.

Papierový model slúži ako výukový materiál

Pred skladaním 3D puzzlí z papiera sa oboznámte s výsledným modelom a tiež s jeho funkciou v reálnom živote. Nechajte deti vytvárať príbehy a rozvíjať tak ich detskú predstavivosť. Práca s papierovými modelmi je úplne bezpečná. Vďaka precíznemu orezaniu tu nie sú žiadne ostré hrany a nehrozí tak poranenie rúk. Každý krok je postupne očíslovaný, teda deti nebudú mať problém model zostaviť. Jednotlivé dieliky sú dostatočne silné, ich hrúbka je 0,8 až 1 mm.

Rozmery poľnohospodárskeho stroja:
65 × 50 × 205 mm

Počet dielikov:
164

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov
Kód:  HRAnk002446
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PT1804-42

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16