Obnoviť stránku

Polly Pocket bábika tropická herná sada

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polly Pocket bábika tropická herná sada

Vodný raj v podobe nádoby so smoothie ponúka veľa dobrodružstiev. Pre bábiky Polly a Shani sú v tropickej hernej súprave Polly Pocket pripravené tri otočné poschodia s odklápacím vekom, kde sú bazény, kolotoč, šmykľavka a množstvo ďalších atrakcií. Spoločnosť budú bábikám robiť veselé morské zvieratka. Bohatá súprava 25 tematických doplnkov podnecuje detskú fantáziu a pomocou kolíka Pop & Swap je ich možné umiestniť na rôzne miesta pre ešte väčšiu zábavu. Kolekcia Polly Pocket tropická herná súprava sa dá navyše pohodlne zbaliť a pomocou popruhu cez plece nosiť ako kabelka.

Kľúčové vlastnosti hračky Polly Pocket tropická herná súprava

  • Tropická herná súprava Polly Pocket má tri otočné poschodia s odklápacím vekom
  • Nechýbajú bazény s vodometom a bublinkami, kolotoč a ďalšie vodné atrakcie
  • Bohatá kolekcia 25 tematických prekvapení povzbudí detskú kreativitu
  • Dvojica bábik má výšku 33,5 cm a pohyblivé kĺby
  • Trojlístok veselých zvieracích spoločníkov poteší roztomilým dizajnom
  • Súpravu je možné pomocou premysleného systému jednoducho zbaliť a ľahko prenášať vďaka popruhu cez plece

Veľa zábavy s kolekciou Polly Pocket tropická herná súprava

Dve bábiky majú pohyblivé kĺby, ktoré im umožnia zúčastniť na všetkých akčných dobrodružstvách. Síce nedokážu stáť, potrebujú oporu niektorej z mnohých častí súpravy, ale o tom je predsa správne letné dobrodružstvo. Nikto by nemal postávať bokom a nudiť sa! A príležitostí na zábavu je v smoothie aquaparku veľa. Tropická herná súprava Polly Pocket je vybavená bazénmi, kolotočom, šmykľavkou, plávacími kolesami, skokanským mostíkom, plážovým barom a ďalšími prekvapeniami. Na všetky tieto atrakcie odprevadia bábiky Polly a Shani aj morský koník, delfín a chobotnica.

Polly Pocket tropická herná súprava ukrýva ovocné prekvapenie

Farebný vodný raj nie je lákavý len zvonku. Tropická herná súprava Polly Pocket má vnútri niekoľko vymožeností a dokonca aj tajomstvá. napríklad tie ovocné. Viete, čo sa stane, keď stlačíte ananás? Vytryskne malý gejzír! A keď sa stlačí pomaranč? Objavia sa zábavné bublinky. Na to všetko stačí len napustiť vodu. Jahoda zase roztočí úžasný kolotoč.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Značka a edícia

Značka Polly Pocket

Vlastnosti

Výška hračky 33,5 cm
Kód:  HRAnk004670
Produktové číslo:  0887961980721

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13