Obnoviť stránku

Policajné auto na batérie

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Policajné auto na batérie

Ak sa vaša ratolesť túži stať strážcom zákona a spravodlivosti, určite ho potešíte tematickým darčekom. Policajné auto na batérie totiž nemôže chýbať v inventári žiadneho správneho policajta. Policajné auto je vyrobené v mierke 1 : 16. Tlačidlá na streche slúžia na spúšťanie svetelných a zvukových efektov, ktoré pridávajú policajnému autu na autentickosti. Prepracovanosť detailov dokazujú aj predné otváracie dvere. Jednoducho ideálne auto na ochranu spravodlivosti

Kľúčové vlastnosti Policajného auta na batérie

  • Zvukové a svetelné efekty
  • Policajné auto má otváracie predné dvere
  • Batérie sú súčasťou balenia

Stačí rozbaliť a vyraziť

Policajné auto je 23 cm veľké a na jeho správnu funkčnosť sú potrebné tri AG13 batérie, ktoré zaručujú funkčnosť zvukových a svetelných efektov. Batérie sú súčasťou balenia, stačí teda len policajné auto vybaliť a chvíľky plné zábavy môžu začať. Vhodné pre deti od 3 rokov.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka autíčka 23 mm

Autíčka

Vlastnosti Zvuky
Kód:  HRAif4535
Produktové číslo:  8592386056600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17