Obnoviť stránku

Policajné auto

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Policajné auto

Detská kolekcia hračiek City Collection predstavuje tri autá, ktoré potrebujú k svojej každodennej ťažkej práci hrdinovia všedných dní – hasiči, záchranári a polícia. Autíčko Polícia je vhodné pre deti od 3 rokov. Funguje na baterky a pri hre s týmto autíčkom môžu deti zapnúť výstražné svetlá aj sirénu. Všetci ostatní vodiči tak spoznajú, že ide auto, ktoré potrebuje prednostne dôjsť k nehode, alebo ktoré potrebuje chytiť lupiča. Auto je určené hlavne chlapcom, ale páčiť sa bude určite aj dievčatám. Autíčko využijú deti pri hre na zlodejov a policajtov, môže byť ale základom mnohých dobrodružných prípehov. Dajte deťom šancu spoznať dôležitosť troch výnimočných povolaní, zaobstarajte im auto z kolekcie City Collection!

Vlastnosti auta

  • Predstavuje vozidlo polície
  • Patrí do kolekcie áut City Collection
  • Je vhodné pre deti od 3 rokov
  • Funguje na batérie
  • Je možné zapnúť výstražné svetlá
  • Má zvukové efekty
  • Jeho výška je 12 cm, šírka 9 cm a dĺžka 21 cm

Polícia, pre bezpečie a príjemný pocit istoty

Krásna a realisticky vyzerajúca hračka je ako stvorená na vymýšľanie rôznych príbehov a rozvíjanie fantázie vašich detí. Skvele na nej môžete dieťaťu vysvetliť, na čo polícia v našej spoločnosti slúži a ako dokáže ľuďom pomáhať a chrániť ich. Dôležité ale tiež je, vštepiť dieťaťu, ako je táto práca náročná a že sa nesmie zneužívať, pretože by to mohlo stáť životy iných ľudí. Táto jedinečná hračka môže byť vhodnou didaktickou pomôckou, s ktorou môžete dieťaťu ukázať rôzne situácie, ktoré môžu v bežnom živote nastať. Hrajte sa so svojími deťmi a učte ich zábavnou formou!

 

 
 
Kód:  HRAa7928a
Produktové číslo:  ASRT8590756845298

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01