Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Pokladňa na batérie s mikrofónom, 29 × 21 × 16 cm

Príslušenstvo k tovaru

Pokladňa na batérie s mikrofónom, 29 × 21 × 16 cm

Ktoré dieťa by nemalo rado nakupovanie. Obzvlášť potom nakupovanie vecí priamo pre neho. Ešte väčším zážitkom v obchode je práca predavačiek a predavačov na pokladni. Ak je lákadlom pre vaše dieťa práve toto povolanie, kúpte mu vlastnú pokladňu! Pokladňa na batérie s mikrofónom umožní vášmu dieťaťu zvolávať ďalších predavačov na kasu, informovať o voľnej pokladni alebo žiadať o príchod vedúceho obchodu. Súčasťou pokladne sú papierové bankovky a plastové mince, ktoré je možné uložiť do uzamykateľnej pokladne, čím budú všetky peniaze v bezpečí. Spočítať cenu tovaru môžu vaše deti na funkčnej kalkulačke a ovocie alebo zeleninu si zvážia na váhe. Dizajn pokladne dopĺňajú tlačidlá pre vybraný tovar, ktorý je možné namarkovať. Pokladňa na batérie s mikrofónom je vhodná pre deti od troch rokov.

Kľúčové vlastnosti pokladne na batérie s mikrofónom

  • Pokladňu napájajú tri 1,5 V AA batérie (nie sú súčasťou balenia)
  • Súčasťou balenia sú papierové bankovky a plastové mince
  • Pokladňa je vybavená funkčným mikrofónom a kalkulačkou
  • Pokladňa na batérie s mikrofónom rozvíja fantáziu, sociálne a komunikačné zručnosti a počtárske schopnosti
  • Deti aj vás poteší pekný vzhľad a jednoduché ovládanie

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 16 cm
Šírka 29 cm
Výška 21 cm
Kód:  HRAnk006137
Produktové číslo:  5901271539532

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11