Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pokladňa

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pokladňa

Malé deti veľmi rady napodobňujú pracovné činnosti zo sveta dospelých. Možno, že aj vaše dieťa sa zaľúbene v supermarkete pozerá, ako pani pokladníčka označuje nakupovaný tovar. Detská mini pokladňa je výbornou hračkou pre zvedavé deti, ktoré sa chcú doma hrať na obchod. Červená plastová pokladnica má účtenku pre zákazníka a šuflíček na peniaze, ktorý vyjde a cikne. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Peniaze nie sú súčasťou hračky.

Kľúčové vlastnosti

  • Hračka z plastu
  • Červený dizajn
  • Šuflíček so zvukom
  • Rozmery: 17 × 18 × 13 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 17 cm
Šírka 18 cm
Výška 13 cm
Kód:  HRAa8329
Produktové číslo:  8592190313227
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02