Obnoviť stránku

Poker Box 500 sada na poker

Super cena
33,68 €

Poker Box 500 sada na poker

Milujete hazard a napětí? Umíte blafovat a držíte si pokerovou tvář? Poker box 500 sada na poker je přesně pro vás. Důležitá je taktika a trochu štěstí. Pozvěte kamarády a začněte vymýšlet pokerovou taktiku hráč který má nejvyšší kombinaci vyhrává. Kompletní set na poker je vhodný pro začínající i pokročilé hráče kteří na tuto hru nedají dopustit. Případně si zahrajte světoznámý Black Jack. Sada obsahuje všechny důležité komponenty od hracího plátna až po 500 kusů žetonů a dva balíčky žolíkových hracích karet vše naleznete v praktické kovové krabičce.

Rozměry látkového plátna:
90 × 58 cm

Obsah balení:
500 ks žetonů v hodnotách 1 až 50, 1 žeton Small blind, 1 žeton Big blind, 1 žeton Dealer, Látkové plátno. Dvě krabičky karet.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Karty, Žetóny

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Herné mechaniky Hra s peniazmi

Rady

Produktový rad Poker

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 18 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  Petrada048
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  40434

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17