Obnoviť stránku

Poker Box 300 sada na poker

26,90 €

Poker Box 300 sada na poker

Milujete hazard a napětí? Umíte blafovat a držíte si pokerovou tvář? Pak je sada na poker Poker Box 300 je přesně pro vás. Důležitá je taktika a trochu štěstí. Pozvěte kamarády a začněte vymýšlet pokerovou taktiku hráč který má nejvyšší kombinaci vyhrává. Kompletní set na poker je vhodný pro začínající i pokročilé hráče kteří na tuto hru nedají dopustit. Případně si zahrajte světoznámý Black Jack. Sada obsahuje všechny důležité komponenty od hracího plátna až po žetony a dva balíčky hracích karet vše naleznete v praktické kovové krabičce.

Obsah balení:
300 ks žetonů v hodnotách 1-50; 1 kus – žeton Small blind; 1 kus – žeton Big blind; 1 kus – žeton Dealer; látkové plátno o rozměrech 90 × 58 cm; dvě krabičky karet

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 18 rokov

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Karty, Škatuľka, Žetóny

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická, Logická
Herné mechaniky Kooperácia, Vyraďovanie hráčov, Blafovanie, Ťahanie kariet
Kód:  Petrada047
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  40433

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08