Obnoviť stránku

Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle

Rozšírte svoju zbierku a ponorte sa do sveta Pokémonov s týmto vzrušujúcim Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle balíčkom obsahujúcim šesť booster balíčkov z najnovšieho rozšírenia Scarlet & Violet – Paldean Fates. S týmto balíčkom zažiarite s Pokémonmi z Paldea a získate do svojej zbierky nové a vzrušujúce karty.

Kľúčové vlastnosti kartovej hry Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle

  • Kartová hra Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle prináša novinky do sveta Pokémonov
  • Získate šesť náhodných booster balíčkov
  • Zažite nové dobrodružstvá s vašimi obľúbenými postavičkami
  • Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle je pre začiatočníkov aj skúsených trénerov
  • Kartová hra môže tiež prispieť do vašej Pokémonskej zbierky

Súprava na hru aj rozšírenie zbierky

Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle prináša veľkú rôznorodosť Pokémonov. Náhodný výber prebieha z viac ako 100 Shiny Pokémonov, ktorí sa trblietajú svojím jedinečným farebným variantom. Nechajte sa uniesť dobrodružstvom, v ktorom Shiny Pikachu vedie svoj tím vpred, nasledovaný Tinkatonom, Ceruledge Dondozemom a mnohými ďalšími. Ale to nie je všetko. Objavte Ancient a Future Pokémonov ako Great Tusk a Iron Treads, alebo ex Shiny Tera Pokémonov Charizard, Forretress a Espathra, ktorí vám predvedú svoje vlastné jedinečné zručnosti.

Sada so šiestimi booster balíčkami Pokémonov

Rozšírenie Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle ponúka výber z viac ako 240 kariet, z toho viac ako 100 Shiny Pokémonov, 11 lesklých Pokémonov ex, 7 Pokémonov ex a tri Tera Pokémonov ex. Balíčky ďalej ponúkajú tri ilustračné vzácne karty s lesklými Pokémonmi, osem špeciálnych ilustračných vzácnych kariet s kartami Shiny Pokémon ex alebo Supporter a šesť hyper vzácnych kariet. Aby toho nebolo málo, je do mixu pridaný úplne nový Pokémon ex a hrsť plnohodnotných kariet Supporter, ktoré poskytujú skvelý doplnok do vašej zbierky. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť rozšíriť svoju zbierku Pokémonov o zberateľský balíček Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle.

Obsah balenia:
Šesť Pokémon TCG boosterov Scarlet & Violet – Paldean Fates

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Dátum vydania

Mesiac vydania Február
Rok vydania 2024

Druh a edícia

Druh balíčka Booster
Edícia Paldean Fates (SV4.5)

Balenie

Počet balíčkov v súprave 6 ks

Jazyk

Jazyk Angličtina
Kód:  HRAkc07409
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0820650856174

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01