Obnoviť stránku

Pokémon TCG: Pokémon GO – Radiant Eevee Premium Collection

4,9 30 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
44,90 €

Pokémon TCG: Pokémon GO – Radiant Eevee Premium Collection

Vylepšite si balíček s novou rozšírenou edíciou Pokémon TCG: Pokémon GO Radiant Eevee Premium Collection

Rozšírte si balíček a vymeňte staršie karty za nové zakúpením edície Pokémon TCG: Pokémon GO Radiant Eevee Premium Collection, ktorý obsahuje všetko potrebné pre každého hráča. V robustnej zberateľskej škatuli na vás bude čakať 8 boosterových balíčkov a hlavne celkom nová fóliová promo karta Radiant Eevee. Okrem toho dostanete aj štýlový odznak a hernú podložku s motívom Radiant Eevee. Nové rozšírenie Pokémon TCG: Pokémon GO obsahuje okrem známych tvárí, miest a predmetov aj úplne nové trénerské karty, pre ktoré určite nájdete uplatnenie v balíčku. S touto novou zberateľskou edíciou budete pripravení vyraziť do boja a stať sa tým najlepším.

Návrat výnimočných žiarivých kariet a ďalšie novinky

Ak ste niekedy hrali alebo naďalej hráte Pokémon GO, tak iste viete, že stretnúť lesklého pokémona je vždy vzrušujúce. To isté teraz môžete prežiť aj pri kartovej hre Pokémon TCG: Pokémon GO, v ktorej teraz možno tiež nájsť žiarivé karty so striedavým sfarbením. Novinkou pri prechádzaní kariet z rozšírenia kariet Pokémon GO sú „podozriví" pokémoni. Pokiaľ sa na karty pozriete bližšie, zistíte, že ide o dobre známeho pokémona Ditto, ktorý sa premenil na iného pokémona. Akonáhle takú kartu nájdete, odlepte vrchnú vrstvu ako nálepku a odhaľte tohto zákerného pokémona. Karty z rozšírenia Pokémon GO disponujú fotorealistickou grafikou. Pokémonov tak môžete uvidieť v skutočnom svete ako si doprajú pokoja vidieka alebo rušného života v meste.

Obsah balenia boxu s kartovou hrou Pokémon TCG: Pokémon GO – Radiant Eevee Premium Collection

  • 8× Pokémon GO booster
  • 1× foilová promo karta Radiant Eevee
  • 1× premium odznak Radiant Eevee
  • 1× herná podložka
  • 1× TCG Live online kód

Pokémon TCG: Pokémon GO — zábava pre všetky vekové kategórie

Svet Pokémonov nie je prístupný a zábavný iba pre deti, kdeže! Kartovú hru si môžu vychutnať úplne všetci – deti, rodičia i starí rodičia. Nemusíte hrať iba kartovú hru, ale stačí spoznávať karty pokémonov a pokémonov samotných.

Kartová hra Pokémon TCG: Pokémon GO – Radiant Eevee Premium Collection

Kartová hra pre všetkých

Kartová hra Pokémon Trading Card Game má jasne dané pravidlá, ktoré prinášajú jedinečný zážitok pre všetky vekové kategórie. Zostavte si vlastný balíček a porazte ostatných súperov v napínavých súbojoch.

Kartová hra Pokémon TCG: Pokémon GO – Radiant Eevee Premium Collection

Trieďte a organizujte karty

Deti sa občas rady hrajú s kartami tak, že si ich usporadúvajú podľa vlastných kritérií do špecifických kategórií. Tento spôsob je skvelý na rozpoznávanie kariet, učenie sa čísel, cudzie reči a podobne — ale hlavné je, že sa deti bavia.

Kartová hra Pokémon TCG: Pokémon GO – Radiant Eevee Premium Collection

Tvorte vlastné pravidlá

Necítite sa ešte na hranie podľa striktne daných pravidiel alebo si jednoducho chcete chvíľu oddýchnuť a hrať podľa vlastných pravidiel? Ale určite! Rozvíjajte svoju kreativitu a hrajte kartovú hru Pokémon TCG: Pokémon GO podľa vlastných pravidiel.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Druh a edícia

Druh balíčka Premium Collection
Edícia Pokemon GO (SWSH10.5)

Balenie

Počet balíčkov v súprave 8 ks
Počet kariet v balíčku 10 ks

Jazyk

Jazyk Angličtina
Kód:  HRAbz36086
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0820650850523

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03