Obnoviť stránku

Plechový fúrik Yupee červený

4,8 25 hodnotení
Zľavnené -7 %
24,90 € 26,90 €

Plechový fúrik Yupee červený

Dovoľte vášmu dieťu užívať si zábavu na čerstvom vzduchu s plechovým fúrikom od spoločnosti Yupee. Váš malý kutil alebo zahradníčka sa stane kráľom či kráľovnou detských ihrísk, pieskovísk alebo vašej záhrady. Deti staršie ako tri roky si s týmto fúrkom môžu užiť veľa zábavy a vyplniť tak svoj voľný čas.

Fúrik je vytvarovaný z pevného plechového materiálu, ktorý nepodlieha krúteniu alebo inej deformácii. Preto vydrží aj tie najbláznivejšie detské hry. Držadlá sú opatrené plastovými úchytkami, ktoré ochránia detské dlane pred studeným kovom. Ďalšou veľkou výhodou tohto nástroja detskej zábavy sú zaoblené rohy. Vďaka tomu si vaša ratolesť nemôže ublížiť.

Hračka spĺňa smernicu Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Rozmery:
78 × 40 × 30 cm

Farba:
Červená

Kľúčové vlastnosti

  • Plechový detský fúrik
  • Opatrený plastovými držadlami
  • Všetky rohy sú zaoblené kvôli bezpečnosti
  • Ideálne pre deti od 3 rokov 
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Hračky na piesok

Obsah balenia Koliesko

Počet kusov v súprave

Počet kusov v súprave 1 ks
Kód:  HRAa5433
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592190666613

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16