Obnoviť stránku

Playmobil 9219 Ghostbusters Požiarna zbrojnica

5 2 hodnotení
133,90 €

Playmobil 9219 Ghostbusters Požiarna zbrojnica

Nechajte svoje deti rozvíjať fantáziu s požiarnou zbrojnicou z radu Ghostbusters. Naplánujte si skrotenie zlých duchov z hasičskej zbrojnice, ktorá má veľké otvárateľné dvere. Nájdete v nej laboratórium s rôznym príslušenstvom, parkovacie státie v podzemných garážach pre Ecto-1. Ulovených duchov môžete držať v suteréne. V balení nájdete aj postavičky Ray Stantz v oblečení Ghostbusters, Egon Spengler v plášti, Janine ako sekretárka, Louis Tully a tiež duch. Súčasťou balenia je aj protónové balenie, protónová palička, otváracia pasca na duchov, PKE meter na meranie psychokinetickej energie a silikónový sliz, ktorý lepí na hladkom povrchu. Hračka rozvíja nielen detskú fantáziu, ale aj ich jemnú motoriku pri zostavovaní jednotlivých dielikov. Vhodné pre deti od 6 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Požiarna zbrojnica z radu Ghostbusters ponúka veľa možností
  • Laboratórium s príslušenstvom, parkovacie státie v podzemných garážach
  • Postavičky Ray Stantz, Egon Spengler, Janine, Louis Tully a duch
  • Rozvíja detskú fantáziu a jemnú motoriku
  • Vhodné pre deti od 6 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 228 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Téma Polícia a hasiči
Kód:  HRAif1089
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008789092199
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14