Obnoviť stránku

Playmobil 9215 Duo Pack Princ a princezná

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 9215 Duo Pack Princ a princezná

Bolo nebolo, za siedmimi horami a siedmimi riekami... ďalej to určite poznáte. S princom a princeznou od Playmobil sa však už žiadna rozprávka nemusí odohrávať tak ďaleko, ale priamo u vás doma. Zahrať sa tak môžete v teple domova najrôznejšie známe príbehy (o Šípkovej Ruženke, Snehulienke, Popoluške atď.) alebo si jednoducho vymyslieť rozprávku vlastnú. Je len na vás, či si udatný princ prebíja cestu svojím mečom až k princeznej, ktorú neskôr obdaruje krásnou kyticou, alebo či princezná zostane neoslobodená a šťastný koniec sa nikdy neodohrá, čo by však bola určite veľká škoda, čo hovoríte. Postavička princa aj princeznej je odetá do krásnych, detailne prepracovaných šiat.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Duo Pack Princ a princezná od Playmobil

  • Podporuje kreativitu a fantáziu
  • Stavebnica od Playmobil je vyrobená z hygienicky nezávadného materiálu
  • Detailne prepracované, pestrofarebné dieliky
  • Každá s postavičiek má svoje vybavenie
  • Odporúčaný vek: od 4 rokov
  • Veľkosť postavičiek: 7,5 cm

Kvalitné spracovanie a nezávadný materiál

Stavebnice Playmobil sú vyrobené z kvalitného hygienicky nezávadného plastu s vysokou odolnosťou, dieliky tak zostávajú stálofarebné, dobre sa umývajú a odolajú takmer akémukoľvek zaobchádzaniu.

Kód:  HRAif7018
Produktové číslo:  4008789092151
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04