Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Playmobil 9102 Prenosný box – Pirát a vojak

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 9102 Prenosný box – Pirát a vojak

Podarí sa vojakovi zastaviť piráta, ktorý ulúpil poklad? To záleží na detskej fantázii, ktorú rozvíjajú deti už od 4 rokov s úžasnou stavebnicou Playmobil 9102 Pirát a vojak. Stavebnica je zabalená v prenosnom boxe s rozmermi 25 × 19 × 6 cm. Vďaka tomuto praktickému prenosnému kufríku si môžu deti vziať hračku kamkoľvek so sebou. Stavebnica Pirát a vojak obsahuje 62 plastových dielikov, s ktorými si vaše deti užijú veľa zábavy. Pirát na svojej loďke uteká s ukradnutou korisťou a vojak sa ho snaží zastaviť pomocou svojho funkčného kanónu. Ako to dopadne?

Hlavné prednosti stavebnice Playmobil 9102 Pirát a vojak

  • Praktické balenie v prenosnom boxe
  • Playmobil 9102 sa skladá zo 62 dielikov
  • Doporučené pre deti od 4 rokov
  • Stavebnica Pirát a vojak rozvíja detskú fantáziu
  • Krásna hračka prepracovaná do detailov
Kód:  HRAif6982
Produktové číslo:  4008789091024
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03