Obnoviť stránku

Playmobil 6692 Techno Chameleon s agentom Genom

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Playmobil 6692 Techno Chameleon s agentom Genom

Vstúpte do sveta novej kolekcie Playmobil, ktorý kombinuje budúcnosť s minulosťou. Vžite se do role odvážneho agenta Gena a posaďte se za volant jeho špeciálneho vozidla – Techno Chamaleona. Tento výkrik modernej technológie umožňuje cestovať medzi svetmi a vďaka väčšiemu priestoru v kabíne môžete cestovať aj s ostatnými kamarátmi zo sveta Playmobil. Okrem toho obsahuje Chameleon tiež funkčné strely.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová kolekcia Playmobil kombinujúca svet budúcnosti a minulosti
  • Súčasťou balenia je postavička kladného Agenta Gena a jeho Techno Chameleona
  • Figúrka vysoká 7,5 cm
  • Vhodné pre deti od päť rokov

Farebný svet Playmobil

Stavebnice Playmobil vykresľujú naozajstný aj rozprávkový svet a rozširujú tak deťom obzory o svete okolo nás, dopomáhajú k pochopeniu základných princípov, užitočnosti hospodárskych zvierat, povolania, sociálneho spolužitia v rodine alebo dopravného značenia. Figúrky majú kĺbový mechanizmus a dajú sa preto skvele ohýbať na najrôznejšie činnosti. Hračky od Playmobil sú bezpečné, kreatívne, farebné a plné fantázie. 

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 68 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Téma Iná téma
Kód:  HRAa7564
Produktové číslo:  4008789066923

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07