Obnoviť stránku

PlayFoam Boule 4 pack – Trblietavé

3,6 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,29 €
Pri kúpe 1 ks 5,29 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 4,80 €/ks

PlayFoam Boule 4 pack – Trblietavé

Vytvor si tie najžiarivejšie výtvory PlayFoam všetkých čias vďaka obľúbenej nešpinivej plastelíne s veselo ligotavými trblietkami. Plastelína sa tak ligotá ako drahokam vďaka flitrom.
Vymodeluj trblietavé slniečko, auto s metalízou, ligotavé kvety s rannou rosou, žiarivé nočné hviezdy.
Nešpinivá plastelína PlayFoam teraz prichádza v novom balení v bublinách, ktoré ju ochránia pred nečistotami. Penová plastelína PlayFoam dovolí školákom a predškolákom vyjadriť ich kreativitu – bez neporiadku a bez nutnosti upratovania. Proste stlač PlayFoam, vytvaruj, čo chceš a zase ju roztlač a začni úplne znovu. PlayFoam nikdy nevyschne, takže modelovanie nikdy nekončí.
Vďaka nelepivému zloženiu si môžeš PlayFoam vziať, kamkoľvek chceš a užiť si modelovanie aj na cestách. Plastelína bez neporiadku – nezašliape sa do koberca, neprilepí na sedačku v aute ani na nábytok. Priehľadné puzdrá ti pomôžu ochrániť plastelínu pri cestovaní.

Parametre a špecifikácie
Obsahuje: 4 hrče
Sada obsahuje trblietavé farby: Ohnivá oranžová, Žiarivá zelená, Žúžo žltá, Ruženkovo ružová
Odporúčaný vek: od 3 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Typ Modelovacia hmota
Vlastnosti Ľahko tvarovateľná, S trblietkami, Nefarbí, Nešpiní, Nevysychá
Farba Oranžová, Ružová, Zelená, Žltá

Počet kusov

Počet kusov v balení 4 ks
Kód:  ZI103l2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  86002092717

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11