Obnoviť stránku

PlayBig Bloxx Peppa Pig Zahradní domček

4,8 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

PlayBig Bloxx Peppa Pig Zahradní domček

Milujú vaše deti prasiatko Pepino? Kúpte im tento dokonalý darček z populárnej série Peppa Pig. S PlayBig Bloxx Peppa Pig Záhradný domček si deti môžu zorganizovať vonkajší piknik alebo húpanie postavičiek na hojdačke. Potom, čo ukončia deti svoje hranie, môžu stavebnicu poskladať späť do skladovacieho kontajnera, ktorý je uzavretý základovou doskou. Tak budú mať svoje poklady vždy pohromade pripravené k ďalšiemu hraniu alebo napríklad na cesty. 

Kľúčové vlastnosti PlayBig Bloxx Peppa Pig Záhradný domček

  • Kompatibilný s ostatnými sadami
  • Vrátane postavičky Pepa Pig
  • Obsahuje 19 dielov stavebnice

Zloženie PlayBig Bloxx Peppa Pig Záhradný domček

Súprava PlayBig Bloxx Peppa Pig Záhradný domček poskytuje malým fanúšikom populárneho televízneho seriálu veľa zábavy a vzrušujúce dobrodružstvo. Súprava sa skladá z 19 dielov, z ktorých môžete postaviť nádherný piknik na záhrade s hojdačkou. Súprava obsahuje veľkú základnú dosku, rôzne kocky na postavenie záhradného domčeka, hojdačky a tiež postavičku Peppa Pig.

Prečo PlayBig Bloxx Peppa Pig Záhradný domček?

Rozsiahla stavebnica Pepa Pig umožňuje fanúšikom populárneho televízneho seriálu hrať si vlastné príbehy so svojimi obľúbenými postavičkami Peppa Pig. Veľké kocky sú prispôsobené tým najmenším deťom, aby sa im s nimi ľahko manipulovalo. Veľmi ľahko do seba zapadajú a tiež sa dajú ľahko rozobrať. PlayBig Bloxx Peppa Pig Záhradný domček je stavebnica vhodná pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov a je kombinovateľná s ďalšími stavebnicami. Sú vyrobené z kvalitného plastu a veľmi ľahko sa čistia. 

Hmotnosť: 340 g

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1,5 rokov
Odporúčaný vek od 1,5 roka

Počet dielikov

Počet dielikov 19 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Téma Budovy

Poznáte z

Poznáte z Prasiatko Peppa

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  HRAif4091
Produktové číslo:  4004943570732

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17