Obnoviť stránku

Play-Doh Zábavné rezance

5 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

Play-Doh Zábavné rezance

Domáce cestoviny, ktoré zvládnete ľavou zadnou? S modelovacou súpravou Zábavné rezance sa vám podaria také cestoviny, aké svet ešte nevidel! Ak túžite po tom, aby vaše dieťa rozvíjalo svoju fantáziu a zároveň zlepšilo svoje kreatívne schopnosti a cit pre detail, je načase mu zaobstarať kreatívnu súpravu Play-Doh Zábavné rezance. Kreatívna súprava poskytuje deťom nielen bezodnú studnicu zábavy, ale tiež možnosť precvičiť si svoje zručnosti, schopnosť vytvárať doteraz nevídané a v neposlednom rade obrniť sa trpezlivosťou. Súprava umožní deťom vyvaľkať cesto na cestoviny a vytvoriť tak nevídané množstvo a druhy cestovín.


Kľúčové prednosti súpravy Play-Doh zábavné rezance

  • Vďaka špeciálnej modelovacej hmote si dieťa môže vytvoriť cestoviny všetkých druhov
  • Balenie Play-Doh obsahuje cestovinový strojček a strúhadlo na výrobu strúhaného syra
  • Hra rozvíja detskú fantáziu a kreativitu
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Rozvíjajte detskú kreativitu s Play-Doh

Rozvíjať a podporovať detskú fantáziu a kreativitu je vhodné už od najnižšieho veku. Aby dieťa dobre prospievalo, je potrebné dopriať mu priestor na hru a poznanie. Presne toto v sebe kombinuje kreatívna súprava Play-Doh, ktorá je určená práve pre malé deti a pomocou najrôznejších veselých farieb a tvarov ich hrou učí spoznávať nové veci. Vytvorte pomocou strojčeka obľúbené rezance rôznych tvarov. Vyvaľkajte cesto a dajte sa do práce! Nezabudnite potom posypať chutné cestoviny nastrúhaným syrom.

Play-Doh obsahuje špeciálne formičky

Vďaka špeciálnym formičkám môže vaše dieťa vyrábať nepreberné množstvo rezancov. Vytvorte pomocou strojčeka cestovinové mašličky, špagety, či iný druh cestovín. Cestoviny môžete vytvárať veľké i malé. Fantázii sa medze nekladú. Cestovinové jedlo nezabudnite doladiť nastrúhaným syrom.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Typ Modelovacia hmota
Téma Potraviny
Obsah balenia Bábovky
Farba Viacfarebná
Hmotnosť 280 g
Kód:  HRAbz22610
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5010993696437

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13