Obnoviť stránku

Play-Doh Varič smažiac so zvukmi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Play-Doh Varič smažiac so zvukmi

S vlastnou platňou Play-Doh sa budú vaše deti cítiť ako šéfkuchári. Na kuchynské tvorenie Play-Doh so syčiacou platňou už bude stačiť iba vlastná predstavivosť. Syčanie začne ihneď po tom, čo je na platňu položená panvica na vyprážanie alebo kastról a zosilnie, keď na panvicu položíte výtvor z modelovacej hmoty Play-Doh. Skoro ako pri skutočnom varení.

Kľúčové vlastnosti

  • syčiaca platňa napodobňujúca reálne varenie
  • 5 nádobiek s modelovacou hmotou
  • balenie obsahuje kuchynské náčinie
  • kreatívne tvorenie pre deti od 3 rokov

Zábava pri varení

Deti môžu z modelovacej hmoty vytvárať všetko od hlavných chodov, ako napríklad bláznivý steak, pomyselné vajíčka, šialené burgery alebo bláznivú rybu, až po zeleninové prílohy pomocou formičiek. Na obracanie jedla slúžia klieštiky a stierky. Naozajstná zábava z varenia bez horúčavy a špinavého riadu!

Obsah balenia

Balenie obsahuje platňu, 4 pečiatky, 2 panvice, klieštiky, stierku, nôž, vidličku, 2 taniere a 5 nádobiek s modelovacou hmotou Play-Doh. Hra vyžaduje 3 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif0438
Produktové číslo:  5010993322077
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19