Obnoviť stránku

Play-Doh Továreň na čokoládu

4,5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
31,90 €

Play-Doh Továreň na čokoládu

Snáď neexistuje žiadne dieťa, ktoré by nemalo rado plastelínu. A ak sú ešte k tomu fanúšikmi všetkých farebných sladkostí, touto Play-Doh sadou na výrobu čokolády ich určite potešíte! Továreň na čokoládu s piatimi téglikmi farebnej Play-Doh plastelíny a ďalšími doplnkami na prípravu čokoládových tyčiniek a bonbónov zaistí vašim deťom zábavu na celé hodiny, rozvinie ich kreativitu a jemnú motoriku. Výtvory môžu deti umiestniť do 3 pohárikov a ďalej upravovať priloženou lyžicou či nožom. Tvar ich čokoládového umenia môžu upravovať pomocou formičiek či lisu. Veľmi mäkká Play-Doh plastelína sa ľahko tvaruje a so svojimi pestrými farbami zaujme pozornosť každého dieťaťa od 3 rokov.


Kľúčové vlastnosti kreatívnej sady Play-Doh Továreň na čokoládu

  • Kreatívna sada Play-Doh od Hasbro pre všetkých malých umelcov milujúcich čokoládu
  • Vďaka tomuto setu sa vaša ratolesť razom premení na skvelého cukrára
  • Obsahuje továreň na čokoládu s 5 téglikmi plastelíny Play-Doh a ďalšími doplnkami na prípravu čokoládových maškŕt, medzi ktoré patrí 3 poháriky, naberačka, nôž, forma a lis
  • Modelovacia hmota Play-Doh, v odtieni čokolády a ďalších troch farieb na dozdobenie, je mäkká a dobre sa tvaruje
  • Rozvíja fantáziu a zlepšuje motoriku detí
  • Zábavné tvorenie na dlhé hodiny
  • Kreatívna súprava Play-Doh Továreň na čokoládu je vhodná už pre deti od 3 rokov

Nechajte svoje deti rozvíjať ich kreativitu s Play-Doh súpravou na výrobu čokolády

Každé dieťa miluje sladké a niektoré zbožňujú ešte viac ich samotnú tvorbu. S touto kreatívnou súpravou Play-Doh Továrne na čokoládu s plastelínou vo farbe čokolády sa dosýta vyblázni nejedno dieťatko pri tvorbe chutne vyzerajúcich čokoládových tyčiniek či cukríkov.

Lahodne vyzerajúce čokoládky a cukríky z plastelíny Play-Doh v pestrých farbách

Umožnite svojim deťom zaučiť sa v cukrárskom priemysle s týmto strojom na zmrzlinu od Play-Doh, vďaka ktorému si vaše ratolesti rozvinú tvorivosť a zlepšia jemnú motoriku. V piatich téglikoch nájdu deti farebnú plastelínu Play-Doh, ktorá je veľmi mäkká, ľahko tvarovateľná a dajú sa tak s ňou tvoriť malé zázraky. Aj keď budú detské výtvory vyzerať na zahryznutie, plastelínu nejedzte.

Gumové medvedíky ako skutoční

V tejto hracej súprave Továreň na čokoládu pre deti od 3 rokov nájdete okrem plastelíny Play-Doh v odtieni čokolády tiež tégliky s plastelínou v červenej, modrej a zelenej farbe. Deti tak môžu s továrňou na čokoládu vytvárať nielen výtvory napodobňujúce čokoládové výrobky, ale tiež napríklad farebné gumové medvedíky alebo cukríky s náplňou. Fantázii sa tu medze naozaj nekladú. Nakoniec nezostáva nič iné, než si výborné výtvory poriadne vychutnať - ale radšej len očami.

Obsah balenia kreatívnej súpravy Play-Doh Továreň na čokoládu

  • Prístroj na výrobu roztomilých pochúťok
  • 5 téglikov s farebnou plastelínou (2 hnedé, červená, modrá, zelená)
  • 3 poháriky
  • Naberacia lyžica
  • Nôž
  • Forma
  • Lis



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Typ Modelovacia hmota
Vlastnosti Mäkká, Ľahko tvarovateľná
Téma Potraviny
Obsah balenia Tvorítko
Farba Červená, Hnedá, Modrá, Zelená
Kód:  HRAbz02698
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5010993727018

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09