Obnoviť stránku

Play-Doh Pečiaca súprava na sušienky

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Play-Doh Pečiaca súprava na sušienky

Deti rady pomáhajú mamičkám pri pečení. Aby vám nezmizlo cesto z plechu a vaše cukrovinky nenadobudli podivných tvarov, nachystajte deťom vlastnú kreatívnu súpravu na pečenie. Ratolesti vám potom radi naservírujú sušienky najrôznejších farieb a tvarov, presne podľa ich fantázie. A nemusia to byť len sušienky! S plastelínou Play-Doh si deti užijú veľa zábavy.

Kľúčové vlastnosti Kreatívnej súpravy Play-Doh Pečiaca súprava na sušienky

  • Príjemná mäkká modelovacia hmota Play-Doh v piatich živých farbách
  • V súprave Pečiaca súprava na sušienky tiež valček a plech
  • 4 vykrajovačky, také aké má mamička
  • Pri správnom uschovaní do kelímkov nevysychá
  • Plastelína firmy Hasbro je nezávadná a nefarbí ruky
  • Rozvíja fantáziu a podporuje kreativitu
  • Podporuje hrubú aj jemnú motoriku

Deti poteší, rodičia zaujme

Klasická plastelína v detských ručičkách až nepríjemne mäkne, dieťa ju všade rozmaže a ono samotné má od nej zafarbené ruky. Toho všetkého vás plastelína Play-Doh ušetrí. Modelovacia hmota firmy Hasbro nezanecháva stopy a ľahko sa dáva dole z takmer akéhokoľvek povrchu. Výtvory svojich detí môžete po práci schovať späť do uzatvárateľných kelímkov a vytiahnuť ich zase, až z nich budete chcieť niečo nové vytvoriť. Alebo si ich môžete schovať na pamiatku, keď výrobok necháte vysušiť na vzduchu. Ani potom Play-Doh nestráca svoje sýte farby, vďaka ktorým zaujme nejedného malého umelca.

Kód:  HRAjd0122
Produktové číslo:  5010993343713

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13