Obnoviť stránku

Play Doh Kuchynský mixér

4,4 9 hodnotení
39,90 €

Play Doh Kuchynský mixér

Ak túžite po tom, aby vaše dieťa rozvíjalo svoju fantáziu a zároveň zlepšilo svoje kreatívne schopnosti a cit pre detail, je načase mu zaobstarať kreatívnu súpravu Play Doh Kuchynský mixér. Vďaka špeciálnym formičkám môže vaše dieťa vyrábať nepreberné množstvo farebných košíčkov, sušienok a ďalších skvelých sladkostí. Kreatívna súprava poskytuje deťom nielen bezodnú studnicu zábavy, ale tiež možnosť precvičiť si svoje zručnosti, schopnosť vytvárať doteraz nevídané a v neposlednom rade obrniť sa trpezlivosťou.

Kľúčové prednosti súpravy Play Doh Kuchynský mixér

  • Vďaka špeciálnej modelovacej hmote si dieťa môže vytvoriť sladkosť podľa svojho vkusu
  • Balenie Play Doh obsahuje špeciálne formičky na tvarovanie sušienok a košíčkov
  • Hra rozvíja detskú fantáziu a kreativitu
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Rozvíjajte detskú kreativitu

Rozvíjať a podporovať detskú fantáziu a kreativitu je vhodné už od najnižšieho veku. Aby dieťa dobre prospievalo, je potrebné dopriať mu priestor na hru a poznanie. Presne toto v sebe snúbi kreatívna súprava Play Doh, ktorá je určená práve pre malé deti a pomocou najrôznejších veselých farieb a tvarov ich hrou učí spoznávať nové veci.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif6287
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5010993556526

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17