Obnoviť stránku

Play-Doh Animal Crew kura Cluck-a-Dee

4,3 8 hodnotení
21,49 €

Play-Doh Animal Crew kura Cluck-a-Dee

Touto Play-Doh hračkou dozaista potešíte nielen každé dieťa zbožňujúce plastelínu, ale predovšetkým všetkých malých milovníkov zvieratiek. Kurča Cluck-a-Dee zo série Play-Doh Animal Crew nie je len takou obyčajnou hračkou – sliepočke po naplnení krku plastelínou a stlačením jej hlavy vyrastie na krku perie, ktoré potom deti môžu odkrojiť pomocou holiaceho strojčeka. Veselé kurča dokáže vydávať zvuky alebo dokonca klásť vajcia z plastelíny. Na hranie deťom poslúžia hneď 4 tégliky kvalitnej Play-Doh plastelíny, ktorá je veľmi mäkká, ľahko sa tvaruje a so svojimi pestrými farbami zaujme pozornosť predovšetkým dievčatká od 3 rokov. Túto kreatívnu sadu Animal Crew Kurča Cluck-a-Dee môžete kombinovať s ďalšími Play-Doh súpravami a tiež si dokúpiť farebnú plastelínu Play-Doh navyše.


Kľúčové vlastnosti kreatívnej sady Play-Doh Animal Crew Kura Cluck-a-Dee

  • Kreatívna sada Play-Doh od Hasbro pre všetkých malých umelcov a milovníkov zvieratiek
  • Sliepočke Cluck-a-Dee deti nechajú stlačením hlavy narásť na krku perie, ktoré potom budú môcť oholiť holiacim strojčekom
  • Hračka Animal Crew Kurča Cluck-a-Dee vydáva typické zvuky kvokania a zvládne vysedieť aj vajíčko z plastelíny Play-Doh
  • Modelovacia hmota Play-Doh je mäkká a dobre sa tvaruje
  • Rozvíja fantáziu a zlepšuje motoriku detí
  • Zábavné tvorenie na dlhé hodiny
  • Obsahuje veselú sliepočku, 4 tégliky plastelíny Play-Doh a doplnky na tvorbu (formičky, tvorítka, holiaci strojček)
  • Kreatívna sada Play-Doh Kurča Cluck-a-Dee je vhodná pre deti od 3 rokov
  • Možno kombinovať s ďalšími sadami Play-Doh
  • Balenie obsahuje 2 vzorové AAA batérie

Nechajte svoje deti rozvíjať ich kreativitu s Play-Doh Kuraťom Cluck-a-Dee

S touto veselou hračkou Play-Doh Animal Crew Kurča Cluck-a-Dee potešíte každé dievčatko od 3 rokov, ktoré má rado zvieratká. Sliepočke môže nechať narásť na krku perie z rôznofarebnej Play-Doh plastelíny naplnením jej krku modelovacou hmotou a stlačením hlavičky. Perie potom môžu deti z jej krku oholiť pomocou priloženého holiaceho strojčeka a ďalej z plastelíny tvoriť napr. ozdobný chvostík alebo krídla sliepočke Cluck-a-Dee.

Ohoľte sliepočke perie a tvorte ďalej

Sliepočka Cluck-a-Dee vydáva autentické slepačie zvuky a k tomu dokáže aj vysedieť vajíčko z plastelíny. K dispozícii budú mať deti 4 tégliky farebnej Play-Doh plastelíny a mnoho kreatívnych formičiek. Aby Play-Doh Kurča Cluck-a-Dee dokázalo vydávať zvuky, vyžaduje 2× AAA batérie, ktoré sú priložené v balení.

Kvalitná Play-Doh plastelína v pestrých farbách

Umožnite svojim deťom starať sa o vlastného maznáčika s touto veselou sliepočkou Cluck-a-Dee od Play-Doh, vďaka ktorej si vaše ratolesti rozvinú tvorivosť a zlepšia jemnú motoriku. Kvalitná plastelína Play-Doh je veľmi mäkká, ľahko tvarovateľná a dajú sa tak s ňou tvoriť malé zázraky.




Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AAA
Počet batérií 2 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Typ Modelovacia hmota
Vlastnosti Mäkká, Ľahko tvarovateľná
Téma zvieratá
Obsah balenia Tvorítko
Farba Biela, Červená, Modrá, Oranžová
Kód:  HRAb1164
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5010993632947

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07