Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Plastové skladacie pieskovisko s príslušenstvom

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Plastové skladacie pieskovisko s príslušenstvom

Staňte sa najväčšími staviteľmi hradov z piesku, aké mala vaša záhrada tú česť hostiť. Začnite jednoduchými bábovkami a keď so svojimi deťmi získate dosť skúseností, pustite sa do tvorby majestátnych sôch a nedobytných pevností. Tie potom budete spoločne brániť pred útočníkmi, ktorí budú chcieť zabrať vaše panstva.

Vašu expanziu na nové územia naopak uľahčí možnosť celé pieskovisko rozložiť na osem dielov. Tie sú vyrobené z tvrdého plastu, môžu teda poslúžiť aj ako lavička. Aby vám išla práca od ruky, dostanete aj adekvátne nástroje: v balení nájdete lopatku, hrable, kanvičku, kýblik a päť formičiek na piesok.

Špecifikácia:

Rozmer: priemer 90 cm
Váha: 2,58 kg
Vek: 3+

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Rozmery

Šírka 90 cm
Výška 90 cm
Kód:  HRAa4315
Produktové číslo:  8591864916009

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11