Obnoviť stránku

Písanie a mazanie 1 - Písmenká

4,7 3 hodnotení
9,77 €

Písanie a mazanie 1 - Písmenká

Už Jan Amos Komenský hlásal, že výučba detí by mala prebiehať hrou. Len tak je možné podporiť ich prirodzenú zvedavosť a chuť k dielu a nepotopiť ich v predčasne kladených nárokoch, ktoré sa blížia náročnému svetu dospelých. Citlivý prístup, jemné náznaky, zábavná forma – presne túto zlatú ideálnu trilógiu vo výučbe predstavuje zábavno-náučná spoločenská hra Písanie a mazanie 1. Predĺžte svojim maličkým čarovné obdobie detstva, ktoré sa nikdy nevráti a na ktoré budú vždy s láskou spomínať. Urobte ho nezabudnuteľným a láskavým. Prebuďte v nich to, čo je v nich najlepšie a veďte ich k rozvíjaniu ich zručností.

Kľúčové vlastnosti

  • Vzdelávacia hra učiaca nielen písať, ale aj čítať
  • Neobmedzené možnosti použitia – funkcia opakovaného písania a mazania
  • Výučba hrou
  • Rozvoj manuálnej zručnosti
  • Podpora zodpovednosti a správneho prístupu k vzdelávaniu

Prepracovaný systém správnej výučby

Hra pozostáva z celkom 28 motívov, 14 tabuliek a mazaciej fixky. Na každom z motívov sa objavuje jedno z písmen abecedy. Na troch riadkoch sa nachádza jednak priestor pre písanie troch odlišných variantov určitého písmena, jednak jednoduché slová slúžiace na precvičenie. Okrem toho ešte ku každému písmenu patrí prerušovaná čiara napomáhajúca pri znázorňovaní jeho tvaru. Ku všetkým písmenám navyše prináležia obrázky, ktorých názvy začínajú totožným písmenom. To napomáha pri výučbe čítania.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 1
Maximálny počet hráčov 1
Dĺžka hry 20 min

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov
Kód:  HRAa6099
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5906018007398

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17