Obnoviť stránku

Petronas veže 1160 dielikov

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Petronas veže 1160 dielikov

Skvelá séria 3D stavebníc prinesie do vášho domova tie najzaujímavejšie a najslávnejšie monumenty sveta. Užite si veľa krásnych chvíľ s kvalitnými plastovými modelmi a nechajte sa očariť ich detailným vyhotovením. Hranie s týmito modelmi je nielen zábavné, ale rozvíja aj motorické a mentálne schopnosti.

Vďaka tomuto modelu do svojej zbierky získate naozajstnú svetovú raritu - Petronas Twin Towerrs je dvojica mrakodrapov v Kuala Lumpur. Ide o piate najvyššie mrakodrapy na svete. Bez zaujímavosti nie je ani fakt, že sú medzi 41. a 42. poschodím prepojené mostom.

Stavebnica obsahuje 1160 dielikov a v balení nechýba podrobný návod na zostavenie. 3D puzzle je ideálne pre všetky deti od 6 rokov.

Kód:  HRAa2298
Produktové číslo:  6945642807201

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13