Obnoviť stránku

Bino Peračník s Krtkom

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Bino Peračník s Krtkom

Pre všetkých milovníkov roztomilej kreslenej postavičky Krtka bude určite nevyhnutným vybavením do zbierky malý peračník s radostným motívom Krtka s myškou. Peračník má veselú modrú farbu a skvele sa hodí nielen na úschovu písacích potrieb, ale aj na iné drobné školské pomôcky. Je vyrobený z kvalitných materiálov a je vybavený pevným červeným zipsom. Jeho praktickosť ocenia nielen malí predškoláci, pre ktorých je výrobok určený, ale aj ich rodičia! 
Ďalšie informácie:
Rozmery:
21,5 × 10,5 cm
Odporúčaný vek:
Pre predškolákov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Rozmery

Šírka 21,5 cm
Výška 10,5 cm

Vnútorné usporiadanie

Vybavenie Bez vybavenia

Puzdro

Vybavenie Bez vybavenia
Kód:  HRAa881
Produktové číslo:  4019359137721

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02