Obnoviť stránku

Pearhead Odtlačok nožičky ružový

4,3 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

Pearhead Odtlačok nožičky ružový

Všimli ste si, aké drobné ručičky a nožičky má vaše bábätko a chceli by ste si spomienku na prvé mesiace uchovať čo najdlhšie? Deti rastú pred očami a čas rýchlo uteká, tak prečo si neuchovať aspoň malý suvenír, ktorý vám vzácne chvíle vždy pripomenie. So súpravou Pearhead ľahko vytvoríte ružový odtlačok nožičky či ručičky vášho dieťatka, ktorý vám zostane navždy pamiatkou, alebo ho môžete darovať hrdým prarodičom. Narodilo sa vo vašom okolí bábätko a vy nemáte vhodný darček? Darujte súpravu na vytvorenie odtlačku. Postup je jednoduchý a zvládne ho každý. Výrobok je samozrejme zdravotne nezávadný, takže sa nemusíte báť alergií a podráždenia. Ružová farba hmoty je ako stvorená pre malé princezné. 

Kľúčové vlastnosti súpravy na vytvorenie odtlačku Pearhead ružová

  • Jednoduché vytvorenie odtlačku ruky či nohy bábätka
  • Skvelé ako darček či pamiatka na prvé mesiace
  • Súprava Pearhead obsahuje všetko, čo je na vytvorenie potrebné
  • Zdravotne nezávadné

Spomienka, ktorá nevybledne

Vytvorenie odtlačku je maximálne jednoduché a rýchle. Všetko, čo k práci potrebujete, nájdete v súprave Pearhead. Ružovú hmotu ľahko vyvaľkáte pomocou valčeka a s praktickou šablónou vytvoríte dokonalý tvar. Potom už stačí len otlačiť ručičku alebo nožičku a pomocou trubičky vytvoriť otvor na zavesenie, na ktoré je pripravená farebná stužka. Nechajte hmotu vytvrdnúť a zaveste pamiatku na vybrané miesto. Sledujte, ako ručička vášho dieťatka za rok povyrástla!

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Určenie

Určenie Odtlačok
Odtlačok Do hmoty

Vhodné na

Vhodné na Na ruky, Chodidlá

Odtlačky a odliatky

Vlastnosti Odtlačky do hmoty
Kód:  HRAif7116
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  698904500261

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17