Obnoviť stránku

Paw Patrol Veľký hasičský voz s efektmi

4,9 7 hodnotení

Paw Patrol Veľký hasičský voz s efektmi

Z domu stúpa hustý dym a vo vnútri sa ozýva volanie o pomoc. Našťastie už je na ceste Labková patrola na čele s neohrozeným Marshalom vo veľkom hasičskom aute. Vodné delá v prednej a zadnej časti vozidla sa postarajú o požiar v prízemí, zatiaľ čo oheň na poschodí uhasí výsuvná kabína s tromi vodnými delami. Marshal potom v malom záchrannom voze s integrovaným držiakom na hadicu s vodou vyrazí priamo do akcie pre zvieratká uväznené vo vnútri domu. Pomôžte Labkovej patrole zachrániť všetky zvieratká v nebezpečenstve včas. S plne vybaveným veľkým hasičským vozidlom s efektmi to iste hravo zvládnete.


Kľúčové vlastnosti hernej sady Labková patrola Veľký hasičský voz s efektmi

  • Profesionálne vybavený hasičský voz Labkovej patroly je pripravený vyraziť do akcie
  • Za volantom sedí neohrozený psík Marshal (súčasťou balenia)
  • Vodné delá v zadnej časti vozidla a na výsuvnej kabíne sa postarajú o akýkoľvek požiar
  • Súčasťou vozidla je tiež mini vozidlo s integrovaným držiakom na hasičskú hadicu
  • V hasičskom aute nájde miesto až šesť príslušníkov Lapkovej patroly
  • Zvieratká v nebezpečenstve vyzdvihne špeciálny drapák
  • Výsuvný rebrík má 50 cm
  • Nechýbajú ani svetelné a zvukové efekty
  • Jedinečný darček pre všetkých fanúšikov obľúbeného seriálu
  • Herná sada Veľký hasičský voz s efektmi je vhodný od 3 rokov

Labková patrola v plnom nasadení

Pri záchrannej akcii sa hodí každá labka. Veľký hasičský voz preto pojme až šesť príslušníkov Labkovej patroly, ktorí môžu obsluhovať delá v zadnej časti vozidla alebo s výsuvnou kabínou na 50 cm rebríku uhasiť tromi vodnými delami oheň na poschodí. Na záchranu ohrozených zvieratiek je možné použiť špeciálny drapák, ktorý slúži na zachytenie zachraňovaného a jeho vyzdvihnutie do bezpečia.

Nechýbajú ani svetelné a zvukové efekty

V prípade potreby možno tiež využiť mini vozidlo s integrovaným držiakom na hadicu pre rýchlu akciu. Zapnite sirény aj výstražné svetlá a vyrazte do akcie s požiarnym vozidlom Labkovej patroly.

Jednoduché ovládanie herných prvkov hasičského vozidla

Všetky hracie prvky Veľkého hasičského auta s efektmi sú starostlivo navrhnuté tak, aby vyhovovali deťom a pritom nekazili radosť z hry. Ich ovládanie je tak veľmi jednoduché a pritom bezpečné. Pre ľahšiu manipuláciu sú označené žltou farbou. Výsuvný rebrík možno ovládať masívnou kľukou, pre spustenie vodných diel v prednej aj zadnej časti vozidla stačí otočiť kľučkou či stlačiť tlačítko. Špeciálny výsuvný drapák možno ovládať svorkami po stranách.

Obsah balenia:

Veľké hasičské vozidlo
Malé zásahové vozidlo
Figúrka, vodné delo
4 náboje do dela


Kód:  HRAdn00533
Produktové číslo:  778988147580

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17