Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Labková patrola Veľké rozkladacie auto

5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Labková patrola Veľké rozkladacie auto

Paw Patrol (Tlapkova patrola) je animovaný seriál o psoch - záchranároch, ktorí so svojimi ľudskými parťákmi prežívajú rôzne dobrodružstvá. Vďaka herným setom inšpirovaným týmto seriálom teraz môžu vaše deti samy zažívať zábavu a dobrodružstvo pri hre s obľúbenými psími hrdinami. Každý psík má silné a slabé stránky, ktoré pomáhajú celej skupine. Hra tak učí deti spolupráci, priateľstvu a vzájomnej pomoci. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Herný set inšpirovaný animovaným seriálom o psoch - záchranároch Paw Patrol
  • Deti sa môžu hrať so svojimi obľúbenými psími hrdinami
  • Balenie obsahuje záchranné vozidlo Patroller, ktoré vezme niekoľko menších vozidiel psích záchranárov
  • Súčasťou balenia je ľudský parťák Tlapkovej patroly
  • Vhodné pre deti od troch rokov

Tlapkove záchranné vozidlo

Bez veľkého rozkladacieho záchranného vozidla sa nezaobíde žiadny záchranár. Tím psích záchranárov má však k dispozícii dokonalé vozidlo: záchranársky Patroller môže vnútri prepraviť až tri vozidlá Tlapkovej patroly a po otvorení vystaviť dokonca šesť vozidiel.

Obsah balenia

Balenie obsahuje veľký rozkladací automobil Patroller, ktorý vezme niekoľko menších vozidiel Tlapkovej patroly, a ľudského parťáka s jeho vozidlom. Súčasťou balenia sú 3 × LR44 batérie.

 
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAkn0667
Produktové číslo:  778988113936
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06