Obnoviť stránku

Pastelky do vane - Moje prvé zvieratká 10 ks

4,4 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,39 €

Pastelky do vane - Moje prvé zvieratká 10 ks

Novinka pre každého malého umelca! Už si môže maľovať aj v kúpeľni. Sada desiatich kusov bezpečných netoxických a hypoalergénnych pasteliek umožňuje vytvárať dokonalé umelecké diela na vaňu, obklady aj telo. Navyše sa veľmi ľahko zmývajú. Preto, aby aj zmývanie bola zábava, je sada doplnená hubkou v tvare kačičky. Na zadnej strane škatuľky sú vyobrazené obrysy zvieratiek, ktoré môžu slúžiť ako predlohy pre kreslenie.

Sú bezpečné

  • Sú 100 % bezpečné a hypoalergénne
  • Možnosť kresliť na vaňu, obklady aj telo
  • Škála 10 farieb
  • Veľmi jednoduché zmývanie
  • Zmývacia hubka v tvare kačičky
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Kreativite sa medze nekladú

S týmito pastelkami pre vás môžu deti vytvoriť originálnu kúpeľňu každý deň. Na obkladoch, na vani dokonca aj na tele ľahko ožijú rozprávané príbehy, prečítané rozprávky a veselé zážitky.

Kúpanie je zábava

Kúpanie je zábava a s kúpeľňovými pastelkami bude ešte väčšia! Predstavte si tú radosť z možnosti pokresliť miesta, kam bol doteraz pastelkám vstup zakázaný.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Typ Farby
Materiál Plast
Počet hračiek v balení 10
Kód:  HRAa5228
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592190114015

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06