Obnoviť stránku

Pandemic Legacy – Rok 1 (Modrá krabica)

5 5 hodnotení

Pandemic Legacy – Rok 1 (Modrá krabica)

Unikátna kooperatívna hra Pandemic Legacy – Rok 1 nadchne všetkých priaznivcov zložitejších hier. Svet napadol zákerný vírus, ktorý postupne likviduje všetkých obyvateľov. Dokážete so svojím tímom zachrániť ľudstvo pred vymretím? Mesiac po mesiaci na vás budú čakať nástrahy a prekvapenia, ktorým budete musieť čeliť. Panika bude narastať, vypuknú občianske nepokoje, choroby zmutujú a vaše postavy utrpia zranenia. Prežijete celý rok?
 

Na rozdiel od prevažnej väčšiny spoločenských hier, ktoré hráte zakaždým od začiatku, je Pandemic Legacy hrou na pokračovanie. Určité prvky sa prenášajú z jednej partie do druhej, a obtiažnosť každou ďalšou hrou stúpa. Hra je určená pre 2 až 4 hráčov od 13 rokov a na jej hranie nebudete potrebovať základnú hru Pandemic ani žiadne jej rozšírenie.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 13 rokov

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 60 min

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická
Subžáner (téma) Vojna
Kód:  HRAif0027
Produktové číslo:  8595558302420

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03