Obnoviť stránku

Pandemic Legacy – Rok 1 (Červená krabica)

5 1 hodnotení

Pandemic Legacy – Rok 1 (Červená krabica)

Unikátna kooperatívna hra Pandemic Legacy – Rok 1 nadchne všetkých priaznivcov zložitejších hier. Svet napadol zákerný vírus, ktorý postupne likviduje všetkých obyvateľov. Dokážete so svojím tímom zachrániť ľudstvo pred vymretím? Mesiac po mesiaci na vás budú čakať nástrahy a prekvapenia, ktorým budete musieť čeliť. Panika bude narastať, vypuknú občianske nepokoje, choroby zmutujú a vaše postavy utrpia zranenia. Prežijete celý rok?
 

Na rozdiel od prevažnej väčšiny spoločenských hier, ktoré hráte zakaždým od začiatku, je Pandemic Legacy hrou na pokračovanie. Určité prvky sa prenášajú z jednej partie do druhej a obtiažnosť každou ďalšou hrou stúpa. Hra je určená pre 2 až 4 hráčov od 13 rokov a na jej hranie nebudete potrebovať základnú hru Pandemic ani žiadne jej rozšírenie.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 13 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 96
Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Figúrky, Hracia doska, Karty, Návod na hru, Žetóny
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 60 min

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická
Herné mechaniky Kooperácia
Kód:  HRAif0026
Produktové číslo:  8595558302413

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03