Obnoviť stránku

Ozobot STEAM súprava: Ozobot skúma Slnko, Zem a Mesiac

Garancia najlepšej ceny
42,90 €

Ozobot STEAM súprava: Ozobot skúma Slnko, Zem a Mesiac

Zistite, ako pohyby Slnka a Mesiaca ovplyvňujú rôzne javy na Zemi, vďaka súprave OzoGoes to the Sun, Earth & Moon. Začnite tým, že zostavíte modely planét a umiestnite ich na hraciu dosku. S pomocou faktografických kariet, aplikácie, prípadne robota Ozobot sa naučíte o striedaní ročných období a jednotlivých fázach Mesiaca. Vidíte, ako planéty okolo seba obiehajú? Teraz už bude ľahké vyplniť zákerné otázky v priložených pracovných listoch! Hra je navrhnutá ako doplnok výučby pomocou konceptu STEAM. Ponúka pripravené kreatívne a vzdelávacie aktivity, ktoré podporujú riešenie problémov, kritické myslenie a spoluprácu prostredníctvom praktických aplikácií v reálnom svete. 

Kľúčové vlastnosti vzdelávacej sady Ozobot STEAM: Ozobot skúma Slnko, Zem a Mesiac

  • Interaktívna a výuková hra
  • Podporuje technické a kreatívne zručnosti
  • Posilňuje kritické myslenie a spoluprácu v skupine
  • Vhodné do škôl ako doplnok výučby
  • Balenie obsahuje celkom 8 súprav, každá z nich zapojí až 4 žiakov starších ako 8 rokov

Tajomstvo Zeme

Odhaľte tajomstvo niektorých javov na Zemi pomocou interaktívneho projektu Prečo rozoznávame štyri hlavné fázy Mesiaca? A prečo sa na Zemi striedajú rôzne ročné obdobia? Vysvetlite tieto a ďalšie zaujímavé javy na našej planéte pomocou názorného modelu a podporte záujem malých žiakov o túto problematiku. Spoločne zostavia makety planét a umiestnia ich na hraciu plochu. S pomocou robota Ozobot môžu dokonca uviesť Mesiac do pohybu. Následným pozorovaním modelu deti získajú odpovede do priložených pracovných listov. A keď si nebudú vedieť rady, po ruke budú mať kartičky, na ktorých všetky dôležité informácie nájdu. Zábavnou formou si tak malí študenti upevnia získané vedomosti, ale taktiež rozvíjaú kritické myslenie.

Koncept učenia STEAM

Spestrite výučbu množstvom zábavných aktivít. Jedna súprava zapojí skupinku až 4 žiakov. Spolu s ňou získate už pripravené tematické aktivity a lekcie. Okrem toho Ozobot ponúka prístup k ďalším digitálnym lekciám STEAM Kit v Ozobot Classroom, a to úplne zadarmo. Jediné, čo musíte urobiť, je naskenovať QR kód na obale hry. 

Obsah balenia:
Stojan na model Slnka, stojan na model Zeme, stojan na model Mesiaca, model Zeme, model Mesiaca, bambusová tyčka – os, svietidlo, 1 hracia doska, Evo klobúčik, 12× priehľadné samolepky, 12× faktografické karty, 4× karty s otázkami, pracovné listy, návod na zostavenie, plány lekcií, kľúč s odpoveďami

Upozornenie:
Súčasťou balenia nie sú roboti Ozobot. Je možné ich zakúpiť samostatne. Hru je možné používať aj bez nich.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 8 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Manuálne
Výška hračky 0,5 cm
Kód:  EAOZb16
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OZO-035011-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11