Obnoviť stránku

OZOBOT EVO čierny

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OZOBOT EVO čierny

Zábavná a nevšedná forma, ako deti naučiť základy programovania

Zoznámte sa s Ozobotom Evo – malým robotom, ktorý bude deti sprevádzať svetom programovania pomocou webového editora OzoBlockly – to všetko kreatívne a zábavnou formou. Ozobot Evo sa osvedčí nielen ako inteligentná hračka, ale aj ako premyslená edukatívna pomôcka využiteľná v škole a aj vo voľnočasových krúžkoch. Robotík neustále bliká sadou farebných LED diód, komunikuje cez Bluetooth 4.0 s dosahom až 10 metrov a dokonca je ho možné ovládať na diaľku pomocou bezplatnej aplikácie pre smartfóny a tablety.


OZOBOT EVO čierny

Spontánny minibot s inteligentnou výbavou

Funkcia audio playbacku a autonómneho správania spôsobí, že robotík bezprostredne po prvom zapnutí začne jazdiť sem a tam, vydávať zábavné zvuky a blikať. Infračervené senzory, ktoré nájdete na jeho prednej i zadnej strane zabezpečujú, že nenarazí do prekážky. Spodné senzory zase zodpovedajú za vodiace línie a rozlišovanie farieb, čím ovplyvňujú nielen zmenu farby LED diód, ale predovšetkým správne čítanie farebných príkazov – tzv. Ozokódov.



Vďaka silnej batérii bude OZOBOT EVO fungovať bez prestávky až hodinu

Intuitívne a vizuálne prehľadné ovládanie webového editora OzoBlockly vychádza z osvedčeného Google Blockly. Jednotlivé príkazy do seba zapadajú ako puzzle a tie konzistentné je možné vrstviť na seba. OzoBlockly môžete otvoriť v ľubovoľnom webovom prehliadači bez ohľadu na platformu. Programujte všetko od pohybu cez svetelné efekty až po zložité podmienené úkony. Dobite Ozobota cez micro USB port na jeho chrbte a sledujte, ako na jedno nabitie vydrží pracovať až hodinu bez prestávky.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Manuálne, Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Výška hračky 2,5 cm
Typ programovania Kresliace, Blokové, Pokročilé
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Svetelné efekty, Optický senzor, Senzor farieb, Detekcia prekážok
Kód:  EAOZ001h
Produktové číslo:  OZO-070701-02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11