Obnoviť stránku

OZOBOT EVO biely

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OZOBOT EVO biely

Zábavná a nevšedná forma, ako deti naučiť základy programovania

Zoznámte sa s Ozobotom Evo – malým robotom, ktorý bude deti sprevádzať svetom programovania pomocou webového editora OzoBlockly – to všetko kreatívnou a zábavnou formou. Ozobot Evo sa osvedčí nielen ako inteligentná hračka, ale aj ako premyslená edukatívna pomôcka využiteľná v škole aj vo voľnočasových krúžkoch. Robotík neustále bliká sériou farebných LED diód, komunikuje cez Bluetooth 4.0 s dosahom až 10 m a dokonca je možné ovládať ho na diaľku pomocou bezplatnej aplikácie pre smartfóny a tablety.


OZOBOT EVO (biely)


Spontánny minibot s inteligentnou výbavou

Funkcia audio playbacku a autonómneho správania spôsobí, že robotík bezprostredne po prvom zapnutí začne jazdiť sem a tam, vydávať zábavné zvuky a blikať. Infračervené senzory, ktoré nájdete na jeho prednej i zadnej strane, zaručujú, že nenarazí do prekážky. Spodné senzory zase zodpovedajú za vodiace línie a rozlišovanie farieb, čím ovplyvňujú nielen zmenu farby LED diód, ale predovšetkým správne čítanie farebných príkazov – tzv. Ozokódov.


Vďaka silnej batérii bude OZOBOT EVO pracovať až hodinu bez prestávky

Intuitívne a vizuálne prehľadné ovládanie webového editora OzoBlockly vychádza z osvedčeného Google Blockly. Jednotlivé príkazy do seba zapadajú ako puzzle a tie konzistentné je na seba možné vrstviť. OzoBlockly je možné otvoriť v ľubovoľnom webovom prehliadači bez ohľadu na platformu. Programujte všetko od pohybu cez svetelné efekty až po zložité podmienené úkony. Dobite Ozobota cez micro USB port na jeho chrbte a sledujte, ako na jedno nabitie vydrží pracovať až hodinu bez prestávky.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Typ programovania Kresliace, Pre najmenších
Špeciálne funkcie Svetelné efekty, Zvukové efekty, Detekcia prekážok
Kód:  EAOZ001e
Produktové číslo:  OZO-070601-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19