Obnoviť stránku

OXY Urban black

Príslušenstvo k tovaru

OXY Urban black

Školský batoh OXY Urban black s istotou okúzli nielen všetkých školou povinných študentov, ale tiež ich rodičov dokonalým spracovaním a užitočnými vlastnosťami. Pohodlné nosenie v mnohom vylepšujú ľahko upraviteľné popruhy S príjemným objemom 20 l si dieťa zvládne do školského batoha vložiť všetko potrebné na školskú výučbu vrátane desiatej, tomu napomôže prehľadné vnútorné rozdelenie batoha. Nechýba mu ani vrecko na fľašu. Určite oceníte tiež to, že batoh do školy OXY Urban black vaše dieťa nijako nepreťaží, váži iba 0,8 kg. Svojím vzhľadom sa tento školský batoh Karton P+P sa hodí na pre kohokoľvek.

Hlavné znaky školského batoha OXY Urban black

  • Ramenné popruhy školského batohu Karton P+P možno ľahko nastaviť
  • Ľahká nosná konštrukcia
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 0,8 kg
  • Určenie: pre kohokoľvek

Vychytaná výbava školského batoha Karton P+P

Tento školský batoh disponuje nastaviteľnými ramennými popruhmi. Budete ho tak schopní ideálne upraviť presne na chrbát vášho dieťaťa. Jeho konštrukcia ukrýva aj vrecko na fľašu. Vaša ratolesť tak bude mať v škole pitie vždy pri sebe.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Nastaviteľné popruhy

Rozmery (V × Š × H)

Výška 40 cm
Šírka 30 cm
Dĺžka/hĺbka 17 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 12 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 0,8 kg
Objem 20 l
Kód:  HRAif12898
Produktové číslo:  8595096759328

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09