Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OXY Style Grey tropical

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OXY Style Grey tropical

Školský batoh OXY Style Grey tropical Bočný pohľad

Školský batoh OXY Style Grey tropical bezpochyby uchváti každé dieťa aj jeho rodičov naozaj originálnym vzhľadom aj dôrazom na funkčnosť a ergonómiu. Tento pekný školský batoh bol navrhnutý pre skutočne pohodlné nosenie na chrbte. Vyšší komfort určite doprajú popruhy, ktoré môžete nastaviť podľa potrieb dieťaťa Ďalej vás nadchne anatomicky tvarovaná chrbtová časť a tiež nosná konštrukcia s nízkou hmotnosťou. Vďaka peknému objemu 29 l do školského batoha uskladníte všetky učebnice a pomôcky na výučbu, s čím korešponduje skvelé usporiadanie vnútorného priestoru batoha. Na väčšiu bezpečnosť vášho dieťaťa pri cestách do školy má reflexné prvky. Nie je ochudobnený ani o špeciálne vrecko na fľašu. Sám o sebe batoh do školy OXY Style Grey tropical zaťažuje chrbát váhou iba 0,99 kg. Svojím vzhľadom sa tento školský batoh Karton P+P sa hodí na pre dievčatá.

Podstatné prednosti školského batoha OXY Style Grey tropical

  • Ramenné popruhy školského batohu Karton P+P možno ľahko nastaviť
  • Reflexné prvky zvyšujúce pasívnu bezpečnosť
  • Anatomický tvar chrbtovej časti
  • Odľahčená nosná konštrukcia
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 0,99 kg
  • Určenie: pre dievčatá
Školský batoh OXY Style Grey tropical Vlastnosti/technológia
Školský batoh OXY Style Grey tropical Zadná strana

Vychytaná výbava školského batoha Karton P+P

Školský batoh Karton P+P disponuje anatomicky tvarovanými chrbtom, takže sa hodí pre každé dieťa. Tento školský batoh má nastaviteľné ramenné popruhy. Vaše dieťa si tak môže jeho polohu na chrbte upraviť podľa svojich potrieb. Vo svojej konštrukcii má zabudované vrecko na fľašu. Vďaka tomu bude mať vaša ratolesť pitie vždy pri sebe. Hrudný pásik môžete nastaviť presne podľa potrieb dieťaťa. O viditeľnosť vášho dieťaťa sa starajú reflexné prvky.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 44 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 23 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 0,99 kg
Objem 29 l
Kód:  HRAif12894
Produktové číslo:  8595096759632

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18