Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OXY Style Grey

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

OXY Style Grey

Originalite sa medze nekladú! Športový vak na chrbát OXY STYLE Grey je novinkou tohto roka. Obľúbený športový vak po novom s uzatvárateľným vreckom na zips a pevnými šnúrkami, vhodný pre školákov i dospelých. Vak OXY je vyrobený z pevnejšieho materiálu, uzatvára sa jednoduchým stiahnutím šnúrok a možno ho nosiť cez ramená alebo pripevniť k aktovke. Veľkosťou sa do neho zmestí napríklad cvičebný úbor na telesnú výchovu aj s prezuvkami.

Kľúčové vlastnosti športového vaku OXY STYLE Grey

  • Športový vak z pevnejšieho materiálu
  • Moderný dizajn
  • Možno nosiť na chrbte, cez rameno, alebo pripevniť k aktovke
  • Populárny vak OXY pre tínedžerov
  • Vonkajšie vrecko na zips

Rozmer:
360 × 470 mm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAif9210
Produktové číslo:  8595096771399
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04