Obnoviť stránku

OXY Sport Black Line white

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OXY Sport Black Line white

Školský batoh OXY Sport Black Line white už pri prvej príležitosti priláka pozornosť všetkých školou povinných svojím nápaditým spracovaním a zmyslom pre detail. Tento kvalitný školský batoh skvele kopíruje detský chrbát, a tak nezaťažuje chrbticu. Ďalej vás nadchne chrbtová časť s anatomickým tvarovaním aj nosná konštrukcia s nízkou hmotnosťou. Vďaka objemu 22 l do tohto školského batoha hravo vložíte učebnice aj zošity, ktoré dieťa potrebuje, tomu napomôže rozčlenenie batoha na praktické časti. Na zaistenie väčšej bezpečnosti je vybavený reflexnými prvkami. Nechýba mu ani vrecko na fľašu. Výbornou správou je, že batoh do školy OXY Sport Black Line white má hmotnosť len 0,88 kg. Svojím vzhľadom sa tento školský batoh Karton P+P sa hodí na pre všetkých.

Podstatné prvky školského batoha OXY Sport Black Line white

  • Reflexné prvky pre vyššiu pasívnu bezpečnosť
  • Anatomicky tvarovaná chrbtová časť
  • Odľahčená nosná konštrukcia
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 0,88 kg
  • Určenie: pre všetkých

Výbava školského batoha Karton P+P

Školský batoh Karton P+P dostal anatomicky tvarovaný chrbát, takže sa hodí pre každé dieťa. Nesmie chýbať ani vrecko na fľašu. Vďaka tomu bude mať vaša ratolesť pitie vždy pri sebe. Hrudný pásik ľahko nastavíte podľa potrieb dieťaťa. Reflexné prvky zaistia väčšiu bezpečnosť pri cestách do školy či zo školy.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Hrudný pás
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 46 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 15 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 0,88 kg
Objem 22 l
Kód:  HRAif12891
Produktové číslo:  8595096759762

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11