Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OXY Sport Black Line pink

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

OXY Sport Black Line pink

Školský batoh OXY Sport Black Line pink bez prehovárania uchváti každého školáka štýlovým vzhľadom a zmyslom pre funkčnosť. Tento praktický školský batoh sa príjemne nosí na chrbte. Pohodlné nosenie v mnohom vylepšujú popruhy, ktoré možno ľubovoľne nastaviť Ďalej vás nadchne zadný panel s anatomickým tvarom a tiež špeciálne odľahčená konštrukcia. Vďaka štandardnému objemu 22 l do školského batoha bez problémov zabalíte všetky školské pomôcky, pitie aj desiatu, čomu napomáha vnútorné členenie batoha. Vďaka reflexným prvkom je zaistená väčšia bezpečnosť pri cestách do školy. Nechýba mu ani vrecko na fľašu. Príjemné je, že školský batoh OXY Sport Black Line pink zaťaží chrbát len ​​minimálne, pretože váži len 0,88 kg. Svojím vzhľadom sa tento školský batoh Karton P+P sa hodí na pre dievčatá.

Vybrané prvky školského batoha OXY Sport Black Line pink

  • Ramenné popruhy školského batohu Karton P+P môžete nastaviť
  • Integrované reflexné prvky
  • Anatomicky prispôsobená chrbtová časť
  • Odľahčená nosná konštrukcia
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 0,88 kg
  • Určenie: pre dievčatá

Vychytaná výbava školského batoha Karton P+P

Školský batoh Karton P+P má anatomicky tvarovaný chrbát, takže sa bude dobre nosiť. Tento školský batoh disponuje nastaviteľnými ramennými popruhmi. Možno ho tak dieťaťu na chrbte nastaviť presne podľa jeho potrieb. Vo svojej konštrukcii ukrýva tiež vrecko na fľašu. Vaša ratolesť tak bude mať v škole pitie vždy pri sebe. Hrudný pásik sa dá nastaviť presne podľa potrieb dieťaťa. Reflexné prvky zaistia väčšiu bezpečnosť pri cestách do školy či zo školy.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 46 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 15 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 0,88 kg
Objem 22 l
Kód:  HRAif12889
Produktové číslo:  8595096759748

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13